Zeljko Kopic: ”Nu e vorba de bonusuri, ci de mândrie!”

Dinamo a oferit surpriza etapei, scor 2-0 în deplasare cu Farul Constanța, campioana en titre, a demonstrat că poate spera la remontada visată de suporteri.

Golurile au fost marcate de Velkovski și de Politic, ”câinii” au avut multe momente în care au controlat meciul, contra unei formații ce nu mai pierduse de trei luni.

După meci, Zeljko Kopic a afișat mina unui om fericit.

Victoria e meritată de grupul de jucători și de fani! Energia pe care ne-au dat-o mă face să fiu mândru de jucători și de suporteri.

Am avut momente bune în meci, toți jucătorii au fost importanți azi. Am văzut multe lucruri bune în această seară în jocul lui Dinamo. Lucrurile vor evolua spre bine și cu Milanov, și cu alți jucători. Pot să înțeleg că unii nu sunt la cel mai înalt nivel, mă aștept să joace din ce în ce mai bine.

Nu e vorba de bonusuri, de bani, ci de mândrie. Dinamo e un club special, merită mai mult! În fața presei încercăm să menținem o anumită stabilitate, a fost o perioadă grea, dar acum suntem fericiți pentru acest rezultat.

(Selmani) A ajuns azi, totul este în regulă.

Știam ce înseamnă Dinamo, spiritul, încerc să ajut cât de mult pot”, a reacționat Zeljko Kopic după prima mare victorie personală a sa în România.

Citește și

Nadia Comăneci și-a făcut un tatuaj special. Primul, la 62 de ani!