Zeljko Kopic îl descrie pe ultimul sosit la Dinamo: ”Se va potrivi echipei”

Dinamo a anunțat marți noaptea transferul lui Domagoj Pavicic (29 de ani), un mijlocaș central croat care a jucat ultima dată la Aris Salonic, în prima ligă din Grecia.

Al doilea transfer oficial la Dinamo: are 4 titluri în palmares

Este a doua mutare din mercato invernal, după stoperul nord-macedonean Darko Velkovski, 28 de ani, care deja a evoluat în premieră în tricoul „câinilor”, în ultimul amical din Antalya.

Pavicic vine pe filiera lui Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo care l-a adus și pe internaționalul nord-macedonean, primul transfer al lui Dinamo în acest mercato.

Ajunge azi la București

Jucătorul ajunge miercuri, 17 ianuarie, în Capitală și va începe imediat antrenamentele sub comanda lui Kopic. Antrenorul croat s-a implicat din nou să ajute în mercato.

Pavicic nu va intra în planuri pentru etapa de sâmbătă, cu Petrolul, de pe ”Ilie Oană”, de la ora 20:00, dar ar putea fi o soluție de luat în calcul pentru a prinde minute în derby-ul cu Rapid, de pe Arena Națională.

Suporterii deja îi scriu cuvinte de apreciere pe pagina sa de Instagram, i-au transmis că-l așteaptă cu brațele deschise la București!

Șase meciuri a adunat Pavici pentru Aris Salonic, în actuala ediție, două în campionat, patru în cupele europene.

Zeljko Kopic l-a descris în câteva cuvinte pe ultimul sosit la Dinamo

„Domagoj este un fotbalist care a crescut la academia lui Dinamo Zagreb. Este un fotbalist cu abilități tehnice excelente și înțelege foarte bine jocul. Sunt ferm convins că el se va potrivi foarte bine în echipa noastră”, a declarat Kopic pentru GSP.ro.

Mijlocașul croat este binecunoscut de conaționalul său, antrenorul „câinilor”, Zeljko Kopic fiind atât antrenor la Dinamo Zagreb, cât și director al academiei.

Citește și

Reacția lui Florin Salam, acuzat că a lovit o tânără într-un hotel: „Dacă vor bani, să îmi spună”