Zeljko Kopic după primul semisucces la Dinamo: „Un aspect mă face fericit”

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, este bucuros că echipa sa a avut puterea să revină pe tabela de marcaj în meciul cu Oțelul Galați, scor 3-3, din Cupa României Betano.

Croatul a numit și aspectul care trebuie îmbunătățit cât mai curând la echipa bucureșteană.

La finalul meciului, Zeljko Kopic a scos în evidență faptul că Dinamo a reușit să egaleze și a forțat victoria pe final, chiar dacă a fost condusă cu 1-3.

„Nu pot invoca ghinionul, am făcut greșeli”

„Am fost aproape de o întoarcere, am început jocul foarte bine, am marcat primii, știam că că adversarul are jucători versatili, care evoluează la o intensitate ridicată.

Dintr-una dintre situațiile lor, am primit un gol, când am pierdut un duel la mijlocul terenului. Am vorbit asta la pauza jocului, că trebuie să fim mai buni în astfel de situații. Și că trebuie să dăm tot ce e mai bun pentru a câștiga partida.

Însă, apoi am primit două goluri…nu pot să le numesc ghinioniste, am făcut greșeli, ăsta fiind unul dintre aspectele pe care trebuie să le îmbunătățim, concentrarea în astfel de momente-cheie.

„Am arătat că putem răsturna scorul pe tabelă”

Trebuie, însă, să fiu pozitiv privind reacția noastră din momentul în care am fost conduși. De la scorul de 1-3, să marchezi două goluri și să încerci să câștigi, să îl dai pe al patrulea…

Într-un fel, ăsta este un aspect care mă face fericit. Am arătat că putem avea atitudine și forța de a răsturna scorul pe tabelă”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului.

Citește și

Vlad Voiculescu a adus la DNA documente și îi acuză pe Iohannis, Gheorghiță, Baciu!