Zelenski vizită în România, senatoarea Șoșoacă războinică: ”Piticul dansator”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a explicat că el a venit în România pentru a se întâlni cu liderii români, dar nu a pregătit un discurs pentru a fi susținut în Parlamentul României.

Uite discursul, nu e discursul!

Inițial, pe agendă figura și un discurs al lui Zelenski în fața Parlamentului, dar pe ultima sută de metri a fost anulat.

”Am venit să vizitez poporul român și să vorbesc cu președintele, cu premierul și cu reprezentanții Parlamentului, dar nu am pregătit niciun discurs. Data viitoare sunt sigur că voi susține un discurs în Parlamentul României”, a spus Volodimir Zelenski.

La aceeași întrebare, Klaus Iohannis a spus că între cele 2 delegații nu a fost negociat și un discurs în Parlamentul României.

”Agenda președintelui Zelenski a fost negociată între cele 2 delegații. Atât pot să spun despre asta”, a spus Klaus Iohannis.

Miștocară pe Facebook

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit după ce președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ajuns la Parlament. Șoșoacă spune că i-a arătat lui Zelenski harta României mari și a cerut ca teritoriile care au aparținut țării noastre să ne fie restituite.

Șoșoacă nu a pierdut nici ocazia de a-l lua la mișto pe Zelenski, însă asta numai pe pagina ei de Facebook, unde era live, căci în Parlament, Zelenski a fost flancat de zeci de oameni de la forțele de ordine.

”E bine că după ce i-am promis că nu îi dau bătaie, a avut curaj să vină. I-am transmis că nu îl bate mama națiunii, imediat a prins curaj piticul dansator. Dansatorul la bară, așa-zisul președinte al Ucrainei. Eu azi am rezervat toată ziua pentru Zelenski”, a declarat Șoșoacă.

Citește și

Diana Șucu, acuze la adresa fostei partenere a soțului ei: „Un amic mi-a zis asta”