--> -->

Zăvăleanu pune presiune: „Să plătească unul dintre acționari!”

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, spune că situația trebuie rezolvată cât mai rapid și anunță că există discuții pentru venirea unor noi investitori.

Anunț important: „Sunt trei, oameni serioși, cu mulți bani”

„Sunt în continuare discuții cu 3 potențiali investitori, care sunt oameni serioși, cu mulți bani. Mi-aș dori să se rezolve cât mai repede. Puțin mă interesează cine investește, cum îl cheamă, eu vrea să salveze Dinamo.

Eu doar pun pe masă chestia asta, să injecteze capital în societate ca să rezolvăm problemele cât mai repede”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Liga Digisport.

Acesta a continuat și a vorbit și despre ultima amânare a noului plan de reorganizare, care ar reduce datoriile de la 5 milioane de euro la aproximativ 1.8 milioane de euro.

Ce spune despre interdicția la transferuri

„Interdicția la transferuri cred că e primordială acum. Sunt două variante de lucru, cea juridică, în care așteptăm rezolvarea spețelor aflate la TAS, dar nu avem niciun fel claritate când se vor judeca. Sau varianta financiară, în care unul dintre acționari vine cu banii, plătește, și se deblochează treaba.

Dacă am plăti din Dinamo acești bani am încălca legea insolvenței. Soluția asta e, să plătească unul dintre acționari. Din discuțiile pe care le-am avut cu acționarii ei spun că au aceste resurse, dar vor să mai aștepte să rezolve pe parte juridică.

Niciun fel de efecte nu vor fi dacă nu se aprobă planul. Noi avem un plan aprobat, sumele de acolo sunt mari, cu noul plan s-ar scădea considerabil datoriile. Cea mai mare încercare a fost să avem primul plan aprobat, iar asta s-a întâmplat în noiembrie 2021.

Din câte am văzut s-au reînnoit contractele, ăsta e un semn că se optează pentru varianta juridică”, a mai spus Zăvăleanu.

Citește și

Andreea Bălan, primele poze cu noul iubit tenismen: „Mai fericită ca niciodată!”