--> -->

Zăvăleanu pune presiune pe Murad: ”Dacă e interesat”

Răzvan Zăvăleanu a revenit în această seară cu noi declarații vizavi de eventuala sosire a lui Mohammad Murad ca investitor la Dinamo, după ce, oricum, a inflamat spiritele după afirmațiile din emisiunea de la Radio Dinamo1948.

”Nu trebuie să ne întâlnim la niciun etaj, există comunicare”

”Din start, ca să lămurim situația, există colaborare foarte bună între noi și Vlad Iacob, administratorul special, și azi tocmai am încheiat o ședință de aproape două ore, în care am vorbit despre probleme curente la club. Nu trebuie să ne întâlnim special, fie la etajul 3, fie la etajul 6, fie la o cafea, pentru că există comunicare, bună, între noi.

Nu vreau să repet aceeași idee la nesfârșit, concluzia este că există colaborare, dialog, parteneriat, echipă între cei doi delegați! Am avut acea ieșire publică pentru a lămuri, din punctul de vedere al lui Dinamo București, faptul că nu ni s-au solicitat acte din partea unui potențial partener sau investitor”.

Nu vreau, ca ulterior, în timp, să se creadă sau să se spună, că a vrut cineva să salveze clubul și noi nu am sprijinit demersul. Vă dați seama că nu are cum să plece vreun angajat al Dinamo în concediu acum, când noi căutăm surse de finanțare, jucători, când avem atâtea lucruri de pus la punct. Documentația o avem «la zi», indiferent cine ne-ar solicita-o, o putem livra imediat, apoi, la orice oră, să adăugăm eventuale lămuriri.

Suntem deschiși și față de domnul Mohammad Murad, și față de oricare om de afaceri interesat să vină la Dinamo.

Așteptăm, dacă cineva este interesat cu adevărat, să solicite actele, totul este transparent, la vedere. Și noi avem aceleași îngrijorări precum toți suporterii «câinilor», ba mai mult, având în vedere că vine data de 15 ale lunii, suntem primii expuși, fiindcă trebuie achitate salariile jucatorilor”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Gazeta Sporturilor.

”În 26 iulie, am mai vorbit cu un potențial investitor”

La Digisport a repetat acelasi mesaj, ulterior.

”Sper să fie o neînțelegere. Am văzut ce a spus Mohammad Murad. Pot să spun că nu ne-a fost cerut niciun document. Dacă ne sunt cerute documentele, le putem pune la dispoziție îndată. Murad a fost în legătură cu Vlad Iacob. A discutat despre preluarea lui Dinamo, a spus că își dorește să investească, dar până azi nu ni s-au solicitat documente în vederea încheierii unei afaceri.

Afirmațiile sale sunt destul de vagi. Nu se raportează punctual la o persoană sau la o instituție. L-am rugat să ne spună dacă își dorește anumite documente. Noi suntem gata să punem la dispoziție orice fel de documente și ne-am bucura ca domnul Murad să vină la Dinamo. Nu știu ce neclarități sunt, nu am discutat.

Eu sunt în București, sunt gata să stăm de vorbă. Vlad Iacob lucrează de dimineața până seara. Tot timpul este cineva la Dinamo. În 26 iulie, a fost ultima dată când am vorbit cu un potențial investitor. Nu știu în ce măsură avansează. Acum studiază documentele.

Îmi doresc să fie un lucru real, să vină cu bani la Dinamo și să salveze echipa. Eu nu am vorbit niciodată cu dumnealui. Asociatul meu l-a cunoscut. Situația financiară e delicată și avem nevoie cât mai repede de un finanțator. Trebuie să plătim creditorii. Se acumulează datorii. Suntem lipsiți de aportul drepturilor tv. DDB a mai vărsat niște bani din care s-au plătit salariile personalului, urmează salariile fotbaliștilor. Intră sume importante de la DDB”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiunea ”Fotbal Club”.

Citește și

Povestea extraordinară a româncei care l-a vândut FBI-ului pe gangsterul John Dillinger