--> -->

Zăvaleanu la Dinamo: ”Intrăm în acea zonă”

Diseară, de la ora 21:30, pe Național Arena, se joacă Dinamo – CSA Steaua, un meci extrem de important pentru roș-albi nu doar pe plan sportiv.

Suporterii dinamoviști așteaptă noutăți în privința interesului din partea unor potențiali investitori.

Administratorul juridic al ”câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, a oferit lămuriri și în ceea ce privește vânzarea lui Dinamo, spunând că investitorii au de analizat multe lucruri înainte să facă o ofertă concretă.

”Vorbim de foarte mulți bani”

“Negocierile au fost ale administratorului special, probabil că cel mai bine ar fi să vorbiți cu el pe tema asta, la noi n-au avansat foarte mult aceste lucruri.

Fiecare potențial investitor vine, face niște verificări, are propriile cereri, are propriile posibilități și se negociază în funcție de aceste lucruri. Nu există un preț de plecare și dacă cineva vine și dă prețul ăla, se rezolvă, pentru că vorbim de foarte mulți bani, multe implicații și e destul de greu să te gândești că vinzi Dinamo așa cum ai vinde o casă”, a explicat Zăvăleanu la Sport Total FM.

”Deja e acoperită chiria”

La meciul de diseară vor fi prezenți și câțiva potențiali investitori la Dinamo, au fost invitați la partidă, în tentativa de a-i atrage la club.

“Toată lumea e destul de emoționată și entuziasmată, meciul e pe ultima sută de metri din punct de vedere al pregătirii. Aseară, erau vândute în jur de 10.000 de bilete, în 2 zile, asta ne face să fim optimiști că se vor vinde destul de multe.

Deja e acoperită chiria și cred că și cheltuielile cu paza. Cred că deja vorbim de intrarea în zona de profitabilitate”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Citește și

Culisele divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce a dus la despărțire