Zăvăleanu: ”Vorbim de acest buget, un milion de euro”

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar la Dinamo, a precizat că suporterii sunt în continuare principalii sponsori ai clubului, în condițiile în care se caută investitori la gruparea din Ștefan cel Mare.

Teoretic, sunt discuții cu milionarul Mohammad Murad, cu toate că declarațiile lui Zăvăleanu, omul de afaceri și Vlad Iacob nu sunt în aceeași direcție.

”Nu vor putea ajuta la nesfârșit”

”Bugetul salarial a fost micșorat. Încă nu ne aflăm acolo unde am vrea, dar suntem pe-aproape. Suporterii nu vor putea ajuta financiar la nesfârșit, trebuie găsită o soluție de finanțare.

Sunt conștient că avem nevoie de o echipă și că suporterii vor o promovare rapidă, dar e nevoie de o sursă nouă de finanțare pentru a reuși acest lucru.

Un buget în jur de un milion de euro, nu e la îndemână tuturor echipelor din Liga 2. Vorbim despre un buget pe la un milion de euro fără să luăm în calcul banii veniți de la DDB.

Au intrat anumite sume de bani, nu ne-am recuperat împrumutul. Vom vedea în data de 15 august ce se va întâmplă, până acum s-au plătit salariile personalului administrativ”, a spus Zăvăleanu pentru Radio Dinamo.

”Nu suntem implicați în nicio negociere”

”Trebuie să vă spun că nu suntem implicați în nicio negociere. Am participat la ședința de săptămâna trecută, de marți. Din punctul nostru de vedere, nu a fost nicio negociere. Nu e o lipsă de comunicare cu Vlad Iacob, comunicăm bine, dar cred că știu ce înseamnă negocieri și practic nu s-a întâmplat nimic de la ședința de marțea trecută.

Ne dorim ca orice persoană cu bani și bine intenționată să vină și să ajute Dinamo. Am văzut declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de document. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în cinci minute.

Am fost dezamăgit pentru că, după aceste declarații în presă, suporterii au fost supărați că administratorul judiciar nu ar pune la dispoziție actele, e departe de noi gândul ăsta. Suntem pregătiți oricând.

Unul dintre colegii mei, după apariția primului interviu al domnului Murad, i-a transmis un mesaj în care i-a spus că îi punem la dispoziție toate documentele necesare. Până acum, n-am primit niciun răspuns. M-aș bucura, ca după această discuție, să fim contactați și să ni se ceară documente.

Domnul Vlad Iacob mi-a comunicat că se află în contact cu domnul Murad. Nu cred că un investitor poate să ia o decizie fără să discute cu administratorul judiciar. Noi suntem deschiși, ne-am bucurat tare mult, dar acum sunt și eu confuz. Nu pot spune în acest moment că e ceva care ar putea fi aproape de o finalizare”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo.

Citește și

”Cadou” de la Gigi Becali pentru George Simion: cântărește două tone