--> -->

Zăvăleanu anunță: ”Ne-am înțeles cu doi”

Răzvan Zăvăleanu susține că încearcă să redreseze din mers clubul din Ștefan cel Mare, ajuns în Liga 2 în al 74-lea an al existenței sale.

”L-a vrut pe Mutu antrenor”

Prezent la Cluj Napoca, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, acolo unde a fost invitat de către ”Briliant”, pe care l-a dorit antrenor în Ștefan cel Mare!, administratorul judiciar al ”câinilor” a oferit ultimele informații oficiale de la Dinamo.

El a susținut că doi dintre jucători i-au confirmat deja că vor rămâne la Dinamo, dar nu a dorit să spună despre cine este vorba înainte ca ei să semneze contractele.

”L-am vrut pe Adrian Mutu antrenor la Dinamo. Chiar în acest sezon. Imediat după ce a plecat Mircea Rednic”, a comentat Zăvăleanu.

”Acolo ar trebui să fie palmaresul”

”Sigur că toată lumea este supărată acum, dar o problemă de genul acesta poate să fie un nou început. Poate fi un moment zero. Încercăm să ne recalibrăm, să reconstruim bugetul în noile condiții. S-a pierdut o sumă mare, cea din drepturile TV. Am speranțe că vom reuși să reglăm situația.

Ce cred eu că ar fi oportun este ca palmaresul să se reunească sub egida CS Dinamo. Cred că acesta ar fi cel mai bun lucru, așa cum s-a întâmplat la U Cluj, unde drepturile aparțin consiliului local și nu mai sunt discuții.

Încerc să am discuții cu oameni de afaceri care vor să sprijine clubul. Oricine vrea să vină este binevenit.

Dintre jucătorii care terminaseră contractul, doi mi-au confirmat că vor rămâne la Dinamo.

În privința lui Cosmin Matei, el semnase deja cu Dinamo pentru Liga 1. Nu am avut niciun fel de problemă să oprim colaborarea cu el pentru că e un jucător valoros care merită să joace în prima ligă.

Primul lucru asupra căruia ne concentrăm este președintele. DDB a stat la masă cu domnul Șerdean, voi vedea care au fost rezultatele discuției. Sunt multe persoane care își doresc această demnitate la Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Citește și

Oficial BCR: euro va trece pragul psihologic de 5 lei