W SPA, o experiență perfectă într-un loc spectaculos

Pomorie este un loc fascinant al Bulgariei. Situat pe malul Mării Negre, orașul este renumit pentru plajele cu nisip fin, bogat în fier și săruri, dar și pentru Lacul Pomorie, cu al său nămol cu proprietăți vindecătoare. Între aceste coordonate se găsește hotelul Wave Resort, situat chiar pe plajă. Este locul ideal pentru petrecerea vacanței.

Pe lângă toate facilitățile oferite de un adevărat hotel de 5 stele, Wave Resort îi așteaptă pe turiști cu Centrul W Spa, un spațiu fabulos, de 2.500 de metri pătrați, unde oaspeții vor avea parte de o experiență de lux. Lux care se simte la fiecare pas. Camerele au fost gândite astfel încât să ofere funcționalitate și confort, au cabină de duș, iar unele beneficiază chiar și de baie de aburi și lampă cu infraroșu.

Mergând mai departe, fiecare sală de tratament este dispusă în conformitate cu standardele mondiale și interne. Un punct forte al Centrului SPA este camera Zen energică pentru relaxare, adică o zonă concepută ca un loc pentru relaxare spirituală, fizică și emoțională completă.

Sănătate și wellness în natură și Lacul Pomorie

W SPA este la cel mai înalt nivel din punct de vedere al calității serviciilor oferite. Combină programele de tratament și wellness cu îngrijirea sănătății, prevenirea bolilor, accentul pe detoxifiere și curățarea generală a corpului.
Complexul Wave Resort colectează energia particulelor magnetice fine ale nisipului negru de pe plajă și proprietățile curative ale apelor sărate ale lacului, briza mării de dimineață și particulele de iod cu proprietăți vindecătoare.

Prin ce se remarcă programele de wellness de la W Spa? Acestea combină plimbările dinamice de dimineață de lângă Lacul Pomorie, care se fac pe un traseu din rezervație, cu proprietățile curative ale vaporilor ionici de la răsărit și din salinele Pomorie. Aceștia conțin oligoelemente și substanțe valoroase, care construiesc condiții excelente pentru un microclimat local cu efect de vindecare.

La W SPA, oaspeții sunt în centrul atenției. Astfel, specialiștii terapeuți pregătesc o schemă de tratament individuală pentru fiecare persoană care vine aici. Aceasta include diagnosticarea atentă, numirea și executarea precisă a procedurilor, consultarea cu personalul instruit pentru o abordare diferită a sănătății.

Programele de wellness ale W SPA au ca finalitate refacerea și restabilirea echilibrului mental și combină gimnastica, mersul pe jos, activitățile cu apă, hidroterapia, terapiile faciale și corporale și o dietă special creată. Programele de wellness se combină perfect cu cele de detoxifiere, relaxare și anti-îmbătrânire.

W SPA oferă 3 programe de wellness, fiecare întinzându-se pe 3, 5 sau 7 zile. Activitatea fizică și terapiile SPA sunt completate de proceduri de reabilitare, terapii cu nămol, hidroterapie, electroterapie, fizioterapie, haloterapie, dietă specială cu o varietate de alimente funcționale și băuturi create pentru îmbunătățirea sănătății și a bunăstării generale.

Cu ce se mai pot răsfăța oaspeții W SPA? Oferta include o sală de gimnastică de ultimă generație, o piscină semiolimpică, o saună pe bază de plante și finlandeză, o baie de aburi, un duș cu gheață, un hamam tradițional turcesc, zone de relaxare și gimnastică. Și nu e tot. Mai există o piscină cu sare și poteci Kneipp, sală, duș Sharko, duș Vichy, sală Rasul separată cu baie de aburi, terapie cu infraroșu pe un pat încălzit, baie tangențială cu hidromasaj, presoterapie cu drenaj limfatic, baie aromatică și multe altele. Toate aceste programe sunt Ultra All Inclusive cu mese incluse în regim, alternând alimente și băuturi cu un aport echilibrat.

De ce ar alege cineva W SPA? Ritmul nebun al vieții din acest secol afectează omul atât fizic, cât și psihic. Riscul de burnout este mare, orele de somn sunt tot mai puține, astfel că o vizită la W SPA șterge cu buretele tot stresul acumulat. Complexul permite o relaxare intensă, sub îndrumarea apropiată a unui terapeut.

W SPA nu se adresează doar adulților. Copiii trebuie să se obișnuiască și ei cu programele de relaxare și terapie. W SPA are un serviciu special pentru copii, care-i introduce pe aceștia în atmosfera SPA, prin intermediul muzicii și a atitudinii specialiștilor din Pomorie.

Wave Resort oferă astfel o experiență completă de vacanță. Confortul camerelor, peisajul spectaculos este completat de toate procedurile din cadrul W SPA. Toate caracterizate de un singur cuvânt: LUX.

Citește și

Florin Cîțu despre Ludovic Orban după ce s-a comparat cu Cristiano Ronaldo: ”Să facă un pas în spate”