Vrea să schimbe formația ca să prindă Euro: ”Dar nu la Dinamo”

Ionuț Nedelcearu (27 de ani, fundaș central) joacă puțin la Palermo, în Serie B, și își dorește să plece la altă echipă pentru a avea șanse să fie convocat la Campionatul European din vară.

Invitat ieri la GSP Live, avocatul specializat pe sport Cristian Cernodolea, agent licențiat FIFA, a discutat și despre Nedelcearu, fotbalist cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Cernodolea afirmă că stoperul se gândește la o modalitate prin care să aibă șanse cât mai mari să fie prezent la Euro 2024 și mai spune că Ionuț nu va reveni în Superliga, „sub nicio formă” la Dinamo, club care l-a format și unde Nedelcearu a jucat în intervalul 2013-2018.

Cristian Cernodolea: „Ionuț Nedelcearu nu va reveni în România”

„Am avut o ofertă pentru Nedelcearu cu mai bine de un an în urmă, de la o echipă importantă, de Europa League. Asta s-a întâmplat înainte de a merge Ionuț la Palermo.

Din ce aud, Nedelcearu și Palermo și-ar dori să găsească un alt angajament, ori un împrumut. Ne uităm și vedem că a jucat foarte puțin.

Ce vă pot spune cu siguranță e că Nedelcearu nu va veni în România. Sub nicio formă la Dinamo! Are un salariu foarte mare la Palermo. E genul de jucător care ar da o mână de ajutor lui Dinamo la nevoie, însă e într-un moment al carierei în care nu cred că ar putea lua în considerare această opțiune.

Cred că Europeanul din Germania reprezintă prioritatea numărul 1 a majorității jucătorilor aflați în anturajul naționalei, cu siguranță și pentru Nedelcearu e o prioritate să joace, să fie titular. Mă gândesc la el, la Rus, care nu joacă la Pafos, inclusiv la Sorescu”, a precizat Cristian Cernodolea.

Doar patru meciuri la locul 7 din Serie B

În actuala stagiune, Nedelcearu a bifat numai 4 apariții la Palermo, locul 7 în Serie B. În campania pentru Euro 2024, el a evoluat 90 de minute cu Elveția (2-2), în deplasare.

1,1 milioane de euroe cota de piață a lui Ionuț Nedelcearu, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Citește și

Sâmbătă, ninge ca la munte în București: temperaturi de -13 grade Celsius