--> -->

Vrea să preia Dinamo și a primit o veste uriașă: scapă de un stres, dar cu ce sumă!

Pandemia de coronavirus a suspendat tot feluri de cazuri, inclusiv cel în care Ionuț Negoiță a fost acuzat de bancrută frauduloasă. Actualul șef al ”câinilor”, care vrea să vândă cât mai repede cele 92,3 la sută din acțiunile pe care le deține la Dinamo, nu este singurul care a primit vești pozitive. Chiar dacă n-a scăpat definitiv.

Tribunalul București a decis încetarea procesului penal împotriva lui Claudiu Florică și Dinu Pescariu, inculpați pentru spălare de bani în dosarul Microsoft. Florică este unul dintre cei interesați să preia Dinamo, alături de un fond de investiții de la Abu Dhabi. Faptele pentru care Florică și Pescariu s-au prescris, doar că cei doi au de înapoiat peste 21 de milioane de dolari! Fiecare dintre cei doi are de plătit câte 10,9 milioane de dolari. Decizia nu e definitivă și poate fi atacat cu apel, conform Agerpres.

Florică tocmai a fost numit director/administrator la gruparea engleză Charlton Athletic, londonezii dorind să se salveze în acest sezon de la retrogradarea în liga a treia. Totuși, omul de afaceri bucureștean a precizat că nu renunță la achiziționarea de acțiuni la Dinamo, doar că procesul de cumpărare va mai fi întârziat din cauza pandemiei.

Citește și

Rugăciune comună de Bunavestire în toată România. Ce trebuie să faci acasă