--> -->

Vrea să părăsească Dinamo, dar nu gratis: ”Măcar unul, două”

Andrei Radu (26 de ani, fundaș stânga) e printre cei mai bine plătiți jucători de la Dinamo, dar susține că n-a încasat niciodată în ultimii doi ani suma trecută în contract. Salariul său este de 9.000 de euro / lunar.

Dinamo este dispusă să-l lase să plece liber pe Radu în această vară, cu condiția ca fundașul să renunțe la banii restanți. Jucătorul are de recuperat aproximativ 50.000 de euro, astfel că Dinamo ar face o economie importantă.

Totuși, Radu plănuiește să recupereze măcar o parte din bani.

”Dânsul vrea să plec gratis”

Chestionat dacă și-a depus memoriu, Radu a răspuns pentru PlaySport: ”Hai să te întreb așa: tu ce ai face? Am renunțat la bani pentru Dinamo, pentru a ajuta clubul. Eu încerc să mă înțeleg cu domnul Zăvăleanu. Negociem. I-am mai cerut unul sau două salarii pentru a încheia contractul, dânsul vrea să plec gratis, fără să mai iau niciun ban. În stagiunea trecută, 2020-2021, am jucat pe 1000 de euro/lună.

De când m-am întors la Dinamo, din 2020, eu am jucat mereu pe sub 50% din ce era trecut în contract. Am renunțat la 50.000 de euro din salarii, am renegociat mereu în interesul clubului. De la 7.000 am renegociat la 5.000 și tot așa. Și, indiferent ce era trecut în contract, am luat mereu sub 50%.

Am văzut ce s-a scris, că aș câștiga eu 9.500 de euro/lună. E fals. Eu mai am contract până în vara lui 2023 și, când am fost adus de spanioli, în contract era o clauză conform căreia, din stagiunea 2022-2023, salariul meu ar fi urmat să crească la 9.000 de euro. Totuși, nici vorbă ca eu să am 9.500 în acest moment”.

Citește și

CTP, despre criza din SUA privind avortul: ”Mi se părea că mai jos decât românii nu putea coborî nimeni pe planetă”