--> -->

Vrea să continue cu Dinamo: ”Vreau să ajut”

Gabriel Moura are de gând să continue cu Dinamo, nu se teme de situația în care a ajuns clubul din Ștefan cel Mare.

Momentan, fundașul dreapta este în Portugalia, acolo unde soția lui a născut al doilea copil al familiei. Zilele trecute, fotbalistul a mărturisit că nu are de gând să fugă la greu, acum a accentuat tonul.

”Poate avea o problemă cu mine”

”Încă nu am reziliat contractul, ne aflăm în negocieri și dorința mea este să rămân și să ajut Dinamo să revină în prima ligă. Cum am zis, ne aflăm în negocieri. Bineînțeles, dacă vine cineva și se implică financiar la Dinamo sau un sponsor care să aducă bani, ar fi foarte bine. Dinamo merită să se întoarcă în prima ligă cât de curând posibil”, a reacționat Moura într-un interviu acordat Playsport.

Despre Despre Uhrin a comentat: ”Nu am prea multe de spus. El a fost antrenor, el a decis cine joacă. Poate avea o problemă cu mine, cine știe. Am jucat la toate cluburile la care am fost, indiferent de țara respectivă, dar cu el am început să am probleme din acest punct de vedere. Totuși, din partea mea, l-am respectat ca și antrenor și i-am acceptat deciziile”.

”Le înțeleg durerea”

”În fotbal, lucrurile se pot schimba foarte ușor peste noapte. Dorința mea este să stau la Dinamo și să ajut echipa să revină în prima ligă.

Am primit mesaje mai puțin plăcute din partea unor suporteri, dar le înțeleg durerea și supărarea. Ei au făcut tot ceea ce a depins de ei, au venit la stadion și ne-au susținut. Nu meritau această retrogradare.

În același timp, au existat și anumiți suporteri care au trimis mesaje de susținere. Totul este de înțeles în acest punct dificil. N-am cuvinte să-i descriu, sunt extraordinari, tu știi mai bine cât de importanți sunt pentru club”, a mai spus Gabriel Moura.

Citește și

În primul mesaj, după concedierea de la Digi24, CTP atacă: ”Plagiatul”