--> -->

Vrea să ajungă ”mai mare ca Octavian Popescu”. Cui i-a fixat Gigi Becali 150 de milioane de euro clauză

Luca Mitrică și Adrian Romeo Niță, ambii în vârstă de 19 ani, au vorbit cu reporterii prezenți la Clinceni după meciul amical dintre FCSB Academia Clinceni și Dinamo, scor 3-1, în care Mitrică a reușit o „dublă”.

FCSB 2 A Clinceni, ”satelitul” vicecampioanei, a învins-o pe Dinamo într-un amical disputat la Clinceni, 3-1, după ce dinamoviștii reușiseră să deschidă scorul.

A jucat la Dinamo în copilărie

La victorie a contribuit din plin Luca Mitrică, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 19 ani adus de FCSB la Academie în urmă cu 2 ani.

După meci, Mitrică s-a declarat încrezător că ar putea ajunge la un nivel înalt, chiar peste Octavian Popescu, jucător care a trecut de 70 de meciuri la prima echipă a lui FCSB la aceeași vârstă.

”Sunt de 2 ani aici. A fost un pas în față important pentru mine. Sper să îi surprindem pe toți sezonul ăsta.

Cine știe?, poate voi fi mai mare decât Octavian Popescu. Cine știe cât de mare o să ajung?

Am și jucat la Dinamo când eram mic. E frumos să înscrii împotriva lor, mai ales de două ori. Dar e un amical, nu trebuie să ne-o luăm în cap. Stăm cu picioarele pe pământ, vrem să îi batem în campionat”, a afirmat Mitrică.

Adrian Niță: ”Este vina mea”

La microfon s-a prezentat și Adrian Romeo Niță, jucător văzut drept una dintre marile promisiuni ale FCSB-ului anii trecuți, cu 12 meciuri la prima echipă a roș-albaștrilor și o clauză de reziliere setată de patronul Gigi Becali la 150 de milioane de euro.

”Niciodată nu am pierdut cu Dinamo, a devenit o tradiție pentru mine să îi bat. Sper să îi bat și în Liga 1. Vor reveni acolo, nu este problemă.

Trebuie să construim o echipă puternică aici, sunt sigur că vom fi mai buni decât anul trecut”, a spus și Niță, care consideră că vina pentru faptul că i-a stagnat cariera îi aparține în totalitate:

”Nu sunt dezamăgit că nu sunt la prima echipă, din vina mea nu am ajuns acolo. Încerc să ajung unde am fost, să fiu mai puternic. Am trecut prin perioade grele, dar încerc să-mi revin ușor-ușor”.

Citește și

Cum îi învață Gică Popescu pe copiii lui valoarea banului: ”Vrei mai mult, muncește mai mult”