--> -->

Vrea la FCSB: ”Iau eu clubul”

Gigi Becali a spus zilele trecute că vrea să vândă FCSB și deja primul posibil cumpărător a ieșit pe piață. Este vorba despre patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime. Cu o avere estimată la 22-24 de milioane de euro, afaceristul din Moldova ar lua imediat clubul dacă patronul FCSB chiar a vorbit serios.

”Am auzit ce a spus domnul Becali. Bine, el e nervos acum și are dreptate să fie trist. Nu cred că se lasă el așa ușor condus de nervozități, pentru că are o echipă bună care costă niște bani.

Pe de altă parte, nu se știe dacă nu cumva aici i s-a umplut paharul și o să plece. Ar fi un eveniment important, dar nu e sfârșitul lumii.

Eu zic că poate primi imediat 25 de milioane de euro, dacă îl dă. Dar nu-l dă, că m-aș duce și eu să-l iau! Este doar o încercare de a ne verifica atenția, așa cred. E destul de trist, pentru că avea o idee clară și o situație bună.

Echipa a jucat excepțional, dar ghinionul de a nu da gol… Faptul că au fost foarte violenți (n.r. – cei de la Rapid) poate că le-a mai tăiat din elan”, a declarat Valeriu Iftime, conform Antena Sport.

Citește și

Călătorie de un an în jurul lumii cu o navă de croazieră