Vrea Dinamo în Liga2: „Nici o părere de rău”

Adrian Mititelu Jr. este în extaz după victoria obținută de FC U Craiova 1948 în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1.

FC U Craiova 1948 s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 2-1, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1, sezonul 2021 – 2022, iar Adrian Mititelu Jr. n-a putut să își stăpânească sentimentele de bucurie.

„S-a văzut că am fost puțin copleșiți de presiunea celor 3 puncte, dar Dumnezeu a fost cu noi pe final, am reușit să învingem.

Dacă noi câștigăm următoarele 3 meciuri, normal că suntem salvați. Este o luptă foarte grea, avem un program mai greu decât contracandidatele.

Clar, obiectivul este salvarea. La fiecare victorie, echipa are o primă stabilită în contract. Deocamdată nu suntem în măsură să dublăm primele. Nu am fost mulțumit de joc, nu e normal să iei gol în secunda 30.

Euforia victoriei mă mai face să uit, însă nu mi-a plăcut. Au fost cam 30 de minute în care am fost dominați și nu mi-a plăcut.

În continuare, presiunea ne bate la ușă și trebuie să fim foarte atenți. O victorie cu Dinamo e foarte satisfăcătoare, e un derby. Am fost dezamăgit de cum s-a desfășurat meciul. Nu poți din minutul 2, copilul de mingi să nu-ți dea mingea.

Ținând cont de istoria acestui club, care a fost decimat de 2 ori de Dinamo, n-am nicio părere de rău pentru ei”, a declarat Mititelu jr la GSP Live.

Citește și

Traian Băsescu o apără pe Elena Udrea