Vor să joace și gratis la Dinamo: ”Venim și-n probe”

Doi camerunezi, fundașul central Arnaud (26 de ani) și atacantul Passi (27), ultima oară la Brăila, retrogradată din eșalonul secund, își oferă serviciile lui Dinamo. Nu au pretenții financiare.

Cine-i recomandă

Camerunezul Ekollo a dat supergol „câinilor” în amicalul de la Slobozia, acum joacă alături de amici și-i recomandă la Dinamo pe fundașul central Patrick Arnaud Ziepop, 26 de ani, și pe atacantul Stephane Passi Njopgang, 27 de ani.

”Ar fi o onoare”

”Am fost cu Florentin Petre la Liga 3, am promovat la Liga 2, am fost și căpitan la Brăila. Am nevoie de o echipă bună. Dinamo este echipă mare, știu că e într-o situație dificilă, dar eu vreau să ajut, dacă se poate, echipa din Ștefan cel Mare.

Ekollo mi-a recomandat să merg la Dinamo, să ajut. Știu că trece printr-o perioadă dificilă. Eu vreau să stau în București, ar fi o onoare să joc pentru un nume așa mare.

Nu am nevoie de bani! Ci să joc fotbal, de meciuri. Știu că Dinamo a fost un nume mare și în Europa. Am avut un prieten bun la Dinamo, Patrick Ekeng, ne știam din Camerun”, a declarat Arnaud pentru GSP.

Cinci echipe a adunat Arnaud în cariera sa, în Camerun și în România: Yosa, Bamboutos, Fovu de Baham, CSM Pașcani și Dacia Unirea Brăila.

”Nu pun banii pe primul loc”

”Am prieteni care mi-au recomandat să vin la Dinamo, și Ekollo mi-a zis. Eu aș vrea să vin, chiar și în probe, joc atacant stânga și dreapta. Pot să merg în teste să-mi arăt valoarea”.

Pentru mine fotbalul e sacrificiu. Altfel, nu arăți nimic. Dacă vrei să ajungi mare, trebuie să te sacrifici, nu pun banii pe primul loc.

Da, sunt «bombardier». Îmi place să demonstrez pe teren, nu vreau să mă laud în ziar”, a declarat atacantul care a jucat la 6 echipe din România, în eșalonul inferior.

Citește și

Estonianul care semnează cu FCSB: 13.000 de euro salariu