Vor să dea 40.000 de euro pentru acțiuni la Dinamo! Răspunsul?

Ionuț Negoiță nu duce lipsă de oferte, asta e clar! Cel puțin la nivel declarativ. Dacă spaniolii lui Herminio Menendez i-au dat termen până luni pentru un răspuns final vizavi de propunerea de a prelua clubul, în această seară actualul patron al grupării din Ștefan cel Mare a primit o scrisoare deschisă din partea unui grup cu care a fost în discuții să cedeze Dinamo.

Este vorba de Asociația ”Dinamoviști pentru Dinamo”. Încă din startul alocuțiunii, cei de la ADPD au scris: ”Dinamo este în pericol, aflându-se pe ultima treaptă a demnităţii și totuși permitem în continuare tacit ca adevărul să fie mistificat la vedere. Investiții zero, rezultate zero, iar viitorul seamănă tot mai mult cu finalul unui film de groază. Cumpărătorii sunt alungați, vânzătorul este absent, în timp ce Dinamo se luptă cu supraviețuirea”.

În mesajul postat pe Facebook board-ul ADPD a declarat, la adresa lui Negoiță: ”În data de 17 aprilie v-am trimis oferta prin care Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo și-a manifestat intenția de a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo. Ne-ați pus în așteptare, ați promis că reveniți cu un răspuns, dar acesta nu a mai venit. Pe 19 mai, v-am trimis propunerea de a direcționa de urgență 40. 000 de euro către Dinamo în schimbul unui procent de acțiuni. Nu am făcut-o public pentru a nu deranja negocierile cu spaniolii. Nu ne-ați răspuns nici de data asta.

Este Dinamo de vânzare cu adevărat? Este Dinamo de vânzare pentru oricine își manifestă intenția de a cumpăra, cu excepția Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo? Nu merită suporterii dinamoviști care s-au alăturat programului socios ADPD același respect pe care îl acordați celor care vă finanțează acum afacerea? Nu credeți că orice zi în plus cu dumneavoastră la conducerea echipei este o zi în minus pentru Dinamo în lupta pe care o duce cu supraviețuirea?”.

Citește și

Orban s-a înfuriat! Ce-a declarat vizavi de remanierea cabinetului său

No Comments Yet

Comments are closed