Vor fi reluate examenele pentru permisul de conducere. Detalii despre probe

Conform Digi24, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a anunțat, conform Digi 24, că activitatea de examinare pentru permisul de conducere va fi reluată treptat. Curând.

Programarea candidaților cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada 16 martie – 17 mai și pentru care există o programare prealabilă în sistem (proba practică) se va efectua prin intermediul școlilor de conducători auto. Programarea candidaților cărora le expiră dosarul de școlarizare ulterior datei de 18 mai se va face din oficiu, pe cât posibil cu respectarea ordinii de programare anterioare, de către serviciile publice comunitare.

Candidații și examinatorii sunt obligați să poarte măști de protecție. Reluarea activității de examinare la proba teoretică se va face începând cu data de 15 iunie/22 iunie, în funcție de numărul de candidați examinați și capacitatea de preluare a serviciilor publice comunitare. Decizia se va posta pe site-ul Instituției Prefectului.

Se vor utiliza măștile de protecție. Va fi scanată temperatura corporală și interzicerea susținerii examenului în situația în care persoana depășește 37,2 grade Celsius. Respectarea distanțării persoanelor aflate la locul de întâlnire comunicat pentru susținerea probei practice a examenului pentru obținerea permisului de conducere, de cel puțin 1,5 metri.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Un castel fabulos, înconjurat de povești teribileNo Comments Yet

Comments are closed