--> -->

Voluntari în gardă! Surprizele lui Burcă pentru o victorie diseară

Dinamo îi înfruntă în această seară, de la ora 21:45 pe cei de la FC Voluntari, într-un joc din cadrul etapei cu numărul 6 a Superligii.

Ovidiu Burcă a făcut din nou o inovație in primul 11, Bena în fața apărării, în condițiile în care Neluț Roșu e accidentat.

Astfel, Dinamo începe în formula Golubovic – Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr – Bena – Bani, Larrucea, Politic, Costin – Goncalo.

Veniți după o înfrângere, 1-3 în precedenta partidă cu FCU Craiova, cei de la FC Voluntari au în plan să le pună bețe în roate „câinilor roșii”.

Islandezul Runar Sigurjonsson a prefațat pentru GSP duelul cu formația pregătită de Ovidiu Burcă. Jucătorii ilfovenilor sunt hotărâți să nu-i trateze pe alb-roșii cu superficialitate și vor să-și adauge cele 3 puncte în vistierie. Nu au aceeași atitudine precum Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, înaintea partidei cu ”câinii”.

Runar Sigurjonsson: „Detaliile vor face diferența”

„Mă simt pregătit din punct de vedere fizic să joc în fața celor de la Dinamo, vom vedea ce va decide staff-ul tehnic. Nu știu dacă voi fi pe bancă sau titular, dar mă simt pregătit.

Nu știu foarte multe despre Dinamo, abia ce a promovat, dar cred că va fi interesant. Va fi plăcut și pentru suporterii lor și cred că vor face o figură bună în campionat. N-am văzut tot meciul cu FC Botoșani, ci doar un rezumat, dar a fost un rezultat bun pentru ei”, a spus Runar Sigurjonsson.

Mijlocașul islandez a explicat și care este avantajul celor de la FC Voluntari în acest duel.

Islandezul apreciază că meciul va fi cu mulți spectatori, suporteri ai lui Dinamo

„Dacă ar fi să vedem niște mici avantaje ale noastre ar fi că jucăm acasă, dar va fi o partidă grea, iar detaliile vor face diferența. E clar că ne simțim dezamăgiți după jocul cu FCU Craiova, am făcut un joc foarte rău.

Uneori poți juca prost și poți câștiga, acum am evoluat rău și am pierdut. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ după startul bun, încă luptăm pentru a ne menține în Superligă”, a mai explicat Sigurjonsson.

Cu siguranță, nu au început așa cum își doreau. Acum vin după o victorie și vor încerca să construiască mai mult pentru a avea un moral bun. Mă aștept să fie o atmosferă asemănătoare cu jocul de la Rapid, cu foarte mulți fani. Nu cred că voi simți presiune pentru că-mi place să joc cu cât mai mulți fani în tribună”, a mai declarat islandezul.

Sunt așteptați foarte mulți fani ai lui Dinamo la meciul de mâine seară, peste 2.000 de suporteri ai ”câinilor roșii”.

Citește și

Victor Ponta, nou consilier al premierului Ciolacu: „Nu trebuie să fiu eu căpitan”