--> -->

Voia să mute Dinamo din București: ”Facem noi un stadion”

Eugen Voicu, acționarul lui Dinamo, a declarat că omul de afaceri Andrei Cionca ar fi vrut să preia pachetul majoritar al clubului, dar condițiile puse de acesta au fost inacceptabile.

Acționarul lui Dinamo a spus că Andrei Cionca ar fi pus niște condiții inacceptabile din punctul său de vedere.

Cionca ar fi vrut ca Dinamo să joace pe un nou stadion, în afara Bucureștiului. Acesta ar mai fi dorit să nu existe vreo implicare a clubului sportiv în ceea ce privește FC Dinamo.

Eugen Voicu: „Andrei Cionca nu ne-a trimis o ofertă”

„Dacă vorbim de oferte concrete, cred că trebuie să fie cel puțin un document scris.

Am avut o discuție la care, într-adevăr, a participat și domnul Cionca, dar s-a vorbit într-un mod în care e foarte greu să continui un dialog: «Vrem să devenim acționari majoritari, nu vrem să se asocieze clubul de fotbal Dinamo cu Clubul Sportiv Dinamo și nu vrem ca Dinamo să mai joace în Ștefan cel Mare, facem noi un stadion între București și Ploiești».

Vă dați seama, filmul se rupe când cineva vine și pune asemenea condiții sau acum, când spune «Clubul nu are valoare, noi vrem să luăm un pachet majoritar, așa pe doi lei, apoi, venim și noi cu bani»”, a spus Eugen Voicu la Playsport.

”Nu știu cui i-a trimis-o”

Întrebat dacă a existat vreun mail cu privire la o ofertă în valoare de 10 milioane de euro din partea lui Andrei Cionca, Eugen Voicu a început să râdă și a spus: „Nu știu cui i-a trimis-o, dar nu nouă, la noi nu a ajuns acea ofertă”.

„Suntem deschiși să vorbim cu oricine care vrea cu adevărat binele lui Dinamo și renunțăm la orice condiții, dacă partenerul este foarte deschis, dacă ne spune ce vrea să facă mai departe, dacă ne arată și acea bonitate financiară despre care vorbim.

Nu suntem chiar așa cum se aude pe la colțuri”, a continuat Eugen Voicu.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Salina SF a României! De neratat, măcar o dată să ajungi acolo