--> -->

Voce importantă din LPF: ”Pe ei îi primim, nouă ne interzicem tot! Reverență, respectiv nepăsare?”

Bucureștiul și Arena Națională vor fi gazdele partidei din Champions League dintre Atletico Madrid și Chelsea, întrucât spaniolii nu-i primesc pe englezi pe teritoriul țării lor din cauza pandemiei.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a avut o reacție interesantă pe Facebook, în care a făcut o paralelă între ceea ce facem pentru străini și nu facem pentru români! El a militat în ultima vreme, alături de suporterii echipelor de fotbal, pentru a se redeschide 30 la sută din capacitatea tribunelor pentru microbiștii care vor să urmărească meciurile de pe stadion.

”Atletico Madrid-Chelsea se va juca, marți, pe Arena Națională, pentru că Spania nu primește cetățeni britanici pe teritoriul său, din cauza pandemiei. Noi primim. Foarte bine, bravo nouă!

Nu permitem însă niciunui fan să vină la meci, în schimb trebuie să facem permutări în programul Ligii 1 pentru a mai putea avea un meci pe Arenă și în această etapă.

Spania nu vrea să riște nimic din punct de vedere sanitar, noi acceptăm prezența delegației engleze, deși nu e cauza noastră. Dar nouă ne interzicem tot!

Cum să interpretăm această atitudine: ca fiind una iresponsabilă? Cinică? De reverență în fața celor mari și de nepăsare față de suporterul și clubul român, oricare ar fi el? Altfel, cu drag pentru toate marile echipe care au ales să ne viziteze!”, a scris Justin Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Citește și

Ludovic Orban de partea bugetarilor: ”Sporuri care să fie bine justificate”