Vlad Voiculescu, atac frontal la adresa lui Florin Cîțu: ”Îmi place cum peneliștii de înfoaie. Era să zic și ”fără trădări””

Nici acum nu a trecut peste faptul că a fost sacrificat de premierul României! Liderul USR-PLUS București, Vlad Voiculescu, îi răspunde premierului Florin Cîțu și susține că îi place ”cum peneliștii se înfoaie”.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, îi transmite șefului Executivului că îndemnul ”fără compromisuri” ar fi cel în care se termină cu numirile controversate sau concursurile aranjate.

”Îmi place cum peneliștii se înfoaie acum în alegeri promițându-le colegilor de partid că totul li se va cuveni. Domnul Florin Cîțu îi scrie noului președinte PNL București Ciprian Ciucu așa: “Fără compromisuri în 2024 în București”.

Răspunsul USR-PLUS București este simplu: fără compromisuri. Punct. De astăzi, fără concursuri aranjate, fără numiri fără concurs permanentizate, fără alte apucături USL-iste.

PS Era să zic și “fără trădări” dar ar fi zis din nou cineva că atac premierul, colegii de coaliție și politica românească însăși”, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

Citește și

FOTO Liviu Dragnea, gest romantic pentru iubita lui, Irina Tănase