Vlad Voiculescu: ”Am vânturat idealuri în campanie”. Mesaj pentru Florin Cîțu: ”Să fie curajos”

Vlad Voiculescu a rămas șomer, după ce Florin Cîțu l-a dat afară din echipa sa guvernamentală, din funcția de ministru al Sănătății. Omul despre care se spune că nu are studii superioare s-a dat de gol, joi, într-o emisiune televizată în care a recunoscut că partidul din care face parte, USR-PLUS, ”a vânturat idealuri în campanie”.

Voiculescu s-a ales cu o funcție de președinte la USR-PLUS București, poziție din care nu ratează ocazia să îl critice pe cel care l-a lăsat pe drumuri. El îi reproșează lui Cîțu că nu este ”curajos să facă ceea ce a promis”.

”Idealurile pe care le-am vânturat în campanie… Ceea ce am promis noi este aproape de dorințele oamenilor. Mai departe, realizarea lor depinde de o echipă, de coaliție, de un premier care să fie de acord și da, să fie curajos să facă ce a promis prin programul de guvernare. Reformele țin de toate partidele de la guvernare. Vorbim de o guvernare mai performantă decât anul trecut și peste anii din urmă”, a spus Vlad Voiculescu la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România9”.

Citește și

Marcel Ciolacu despre Liviu Dragnea: ”Nu mi-e frică. Nu avem nevoie de un tătic, reprezintă trecutul”