Vlad Voiculescu acuză ”nenorocirea” campaniei de vaccinare: ”Florine, românii trebuie să știe că valul 4 este al tău!”

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a comentat demiterea secretarilor de stat din minister şi declaraţia premierului potrivit căreia aceştia ar fi putut încetini campania de vaccinare. Acuzațiile sunt extrem de dure. ”Florine, românii trebuie să ştie că valul 4 este valul tău”, a afirmat fostul ministru.

”Am auzit că domnul Cîţu a dat afară secretarii de stat USR PLUS de la Ministerul Sănătăţii pentru că îi era teamă că aceştia ar putea încetini campania de vaccinare, a scris, miercuri seară, pe FAcebook, Vlad Voiculescu.

Folosind expresia utilizată de Florin Cîţu în postările de pe Facebook – românii trebuie să ştie – Voiculescu face un bilanţ a ceea ce consideră el că ar trebui să se ştie.

”Românii trebuie să ştie că:

1. Nu prea ai ce să mai încetineşti la campania de vaccinare. Numeri pe degete aproape vaccinările din fiecare centru de vaccinare;

2. Secretarul de stat cu atribuţii pe vaccinare – de la începutul vaccinării Covid19 până astăzi – este domnul Andrei Baciu (PNL). Toate deciziile pe vaccinare sunt de altfel la premier.

Românii trebuie să ştie că ce vedem zilele astea în comportamentul domnului Cîţu a fost prevestit de ceea ce s-a întâmplat în primele luni ale anului în subiecte precum vaccinarea esenţialilor, centrele de vaccinare secrete, falsificarea cifrelor pandemiei, lipsa măsurilor de protejare a vieţii oamenilor în pandemie şi tot aşa. Le-am trăit intens pe toate şi mă simt cumva vinovat că nu am reuşit să vă arăt încă de atunci cu ce fel de om şi politician avem de-a face”, a mai scris Voiculescu.

”A nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai şi prin asta a şters şansa României de a merge în pas cu lumea civilizată spre depăşirea pandemiei. Florine, românii trebuie să ştie că valul 4 este valul tău”, a încheiat Voiculescu.

Citește și

Ludovic Orban: ”Refac coaliția în 48 de ore”. Săgeți către contracandidat: ”Din mila PSD-ului”