Vlad Morar: ”Am renunțat la 250.000”

Vlad Morar a oferit un surplus de calitate de când a sosit în Ștefan cel Mare și a fost autorul unui gol frumos în victoria cu Chindia (2-0).

Lot complet!

Ardeleanul a explicat azi la conferința de presă ce așteptări sunt vizavi de el, de lot, mai ales că acum echipa este completă, și-au revenit dintre accidentați.

Totodată, a explicat cum este și postura de fotbalist neplătit în Liga 1, dezvăluind că a fost obligat, de împrejurări, să renunțe la o sumă impresionantă!

Ultima oară, 50.000 de euro, ca să plece de la Gaz Metan și să semneze cu Dinamo.

”Putem evita barajul”

”Ne așteaptă o partidă dificilă, dar sperăm să obținem 3 puncte. Lotul este complet, toți sunt apți de joc. Atmosfera e foarte bună, după victoria cu Chindia și sperăm să ne bucurăm și după meciul de mâine.

Urmează aceste două meciuri foarte importante pentru Dinamo, cu FCU și cu Mioveni. După acestea putem să ne gândim la salvarea directă. Trebuie să o luăm pas cu pas, apoi vedem unde vom fi.

Jucăm acasă, vrem să dăm totul și să obținem cele 3 puncte. Fiecare jucător poate ajuta, sperăm să intre și ei să contribuie. Putem spune că avem un derby în play-out.

Sperăm ca suporterii noștri să fie cât mai mulți, să ne ajute. Echipa adevărată a Craiovei cred că este cea cu care jucăm mâine seară!

Îmi pare rău de toți băieții ce-au rămas la Gaz Metan, dar vor crește. Nu cred că se vor salva de la faliment. Eu am renunțat la peste 50.000 de euro. În total, am renunțat la aproximativ 250.000 de euro de când am început fotbalul! La Mediaș nu aveam ce face, trebuia să stăm blocați la echipă, nu aveam ce face.

Am dorit să vin la Dinamo. Dinamo înseamnă totul pentru mine, până în vară, trebuie să scăpăm echipa de la retrogradare. Apoi, să fie în play-off an de an. Ne dorim să scăpăm și de baraj!”, a comentat Vlad Morar.

În ceea ce-i privește pe olteni, Nicolo Napoli este conștient și el de miza partidei de vineri seară (detalii aici).

Citește și

Confesiune: ”Asta a spus Mircea Albulescu”