Vlad Iacob, veste pentru dinamoviști: ”Șansă și investitor”

Dinamo este debusolată după 1-2 cu CSA Steaua pe Național Arena, este din nou departe de lupta pentru play-off și promovare.

În ciuda ideilor optimiste ale administratorului special, Vlad Iacob, care a transmis felicitări echipei chiar și după eșec, conducerea având încredere totală în Ovidiu Burcă. La rândul său, antrenorul a solicitat răbdare și alte câteva săptămâni, luni, pentru a clădi echipa.

Pentru a-i ține pe suporteri conectați la viața echipei și a le mări doza de optimism, Vlad Iacob a transmis că potențiali investitori au fost la meciul cu CSA Steaua de pe Naținal Arena, sperând ca în scurt timp aceștia să vină alături de Dinamo.

Când vor mai fi transferuri

”Știu că suporterii își doresc să promovăm în acest sezon, dar avem nevoie și de puțină șansă și de un investitor alături de noi. Mai aducem jucători dacă o să avem un investitor alături de noi. Da, suntem în discuții în continuare.

Nu vreau să ofer detalii pentru că ultima dată când am oferit detalii au apărut oameni care au distrus lucrurile. Există speranțe”, a spus Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo.

După ce Dinamo a pierdut cu Steaua pe Arena Națională, Vlad Iacob a analizat jocul echipei lui Ovidiu Burcă. A dat vina pe un mare ghinion, spunând că ”un rezultat corect ar fi fost cel puțin un egal”.

”Creștem de la meci la meci”

”Creștem de la meci la meci, exact ce am spus și la ce se aștepta staff-ul tehnic. A câștigat echipa mai pragmatică și care a avut mai multă șansă. Suporterii noștri sunt extraordinari, iar acest lucru este cunoscut. Suporterii noștri sunt cei mai frumoși din țară.

Lucrurile sunt simple. Toată lumea se așteaptă la minuni. Noi am venit cu două săptămâni înainte de începutul campionatului, ne-a fost foarte greu să găsim jucători, iar cei de la club nu erau pregătiți fizic. Moralul lor era la pământ.

Staff-ul de dinainte a făcut tot ceea ce a putut cu resursele de dinainte. Nu a fost un preparator fizic… Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Am suferit la nivel de omogenitate, încă nu suntem acolo unde trebuie”, a declarat Vlad Iacob.

Citește și

Nicolae Ciucă, mesaj pentru români înainte de iarnă: ”Să nu-și facă probleme”