--> -->

Dinamo are nevoie de 1,5 milioane de euro, urgent! Ce riscă

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a prezentat azi situația clubului alb-roșu. Una care dă fiori, întrucât nici timpul nu este aliatul bucureștenilor.

Oficialul ”câinilor” a vorbit despre problemele financiare și spune că Dinamo are nevoie de 1,5 milioane de euro până pe 30 aprilie pentru a obține licența pentru sezonul viitor.

În plus, Vlad Iacob spune că nu ar trebui contestată prin apel decizia care a respins planul de reorganizare, ci trebuie conceput unul nou, prin care să se reducă datoriile.

”Datorii de aproximativ 9 milioane de euro”

”Termenul limită e 30 aprilie. Până atunci trebuie plătite datoriile pentru a lua licența. Vorbim de 1 milion de euro. Pe lângă această sumă, e nevoie de bani și pentru cheltuielile curente. De acum și până la 30 aprilie avem nevoie de 1,5 milioane de euro pentru a funcționa. Altfel, riscăm să nu luăm licența.

Dinamo are nevoie de o sumă de 100-150.000 de euro lunar, pentru a funcționa normal.

Singura soluție e cooptarea unui nou investitor. Dar nu există niciun investitor care să vină acum la Dinamo. Eu am fost la discuții. Investitorii vor veni doar după tăierea datoriilor.

Am avut discuții clare, dar ni s-au cerut anumite condiții. Și pentru asta trebuie un nou plan de reorganizare. Trebuie să avem o situație juridică clară și să ajungem cu datoriile la 1,5 milioane de euro. Ce investitor ar veni când datoriile sunt de aproximativ 9 milioane de euro?

”Acel plan nu a fost văzut de firma de management sau de mine”

Am discutat cu o firmă de management al unui fond de investiții. Pe 21 septembrie, firma RTZ și Asociația Peluza Cătălin Hîldan erau așteptați la o întâlnire pentru formarea unui grup mixt care să alcătuiască un nou plan de reorganizare.

Au întârziat o oră și au spus că un plan de reorganizare a fost depus. Acel plan nu a fost văzut de firma de management sau de mine.

E nevoie de un nou plan. E nevoie urgent, în zilele viitoare. Apelul nu e o soluție valabilă. Are cele mai mici șanse de a fi aprobat. E nevoie de unul nou și trebuie să discutăm cât mai repede”, a spus Vlad Iacob la Radio Dinamo 1948.

Citește și

Bebe Cotimanis visa să de vină fotbalist: ”Dădea cu șpițul și dădea atât de tare”