--> -->

Vlad Iacob lămurește situația: ”Nicio discuție”

Ionuț Negoiță a ajuns la un acord cu Diya William Shoucair vizavi de terenul pe care fostul patron îl deține în cadrul bazei sportive de la Săftica, iar suma tranzacției ar fi de un milion de euro, susține GSP.

Nu are treabă cu fotbalul

Totuși, momentan, afacerea nu se poate încheia, întrucât acele 1,5 hectare din totalul celor 4 hectare de la Săftica sunt puse sub sechestru în cadrul unui dosar DNA pe care Ionuț Negoiță îl are. Este o chestiune de durată, este nevoie și de acordul instanței, speța e complicată.

Pe de altă parte, Shoucair nu are niciun plan de a investi și la Dinamo, el fiind interesat de terenul de la Săftica doar din punct de vedere imobiliar.

Deşi omul de afaceri libanez este pe cale să investească o sumă importantă pentru cumpărarea celor 1,5 hectare din baza de la Săftica, Shoucair nu are de gând să devină investitor la Dinamo, planurile sale nefiind legate de echipa de fotbal.

Reacția clubului Dinamo

Surse din cadrul clubului au precizat că tranzacţia dintre Negoiţă şi Shoucair nu are nicio legătură cu clubul, iar până acum omul de afaceri libanez nu şi-a exprimat dorinţa de a investi la echipă.

Cei de la Fanatik l-au contactat pe administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob, care a declarat: “Am văzut ce a apărut prin presă, deocamdată nu ştiu dacă s-a făcut sau nu tranzacţia. Nu am avut negocieri cu domnul Shoucair, nu am avut nicio discuţie. Mai mult nu pot să comentez”.

Dinamo, într-o situaţie dificilă în Liga 2! Pe locul 15 şi fără stadion

Dinamo este într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar. Echipa a rămas şi fără banii din drepturile tv după retrogradarea în Liga 2 Casa Pariurilor, singura susţinere financiară fiind prin programul DDB şi de la sponsori.

Nici din punct de vedere sportiv lucrurile nu stau bine. Dinamo are patru înfrângeri şi două victorii în cele şase etape disputate până acum, fiind abia pe locul 15 în clasamentul din liga secundă.

Echipa lui Ovidiu Burcă se confruntă cu dificultăţi în toate sectoarele. Dinamo este în căutarea unui stadion unde să joace meciurile de pe teren propriu. Oficialii clubului aşteaptă un semn de la Ministerul Sportului pentru a juca pe “Arcul de Triumf”. Până acum au primit doar promisiuni.

Citește și

Becali după imaginile cu Omrani beat în taxi: ”Regie a la Cluj”