--> -->

Vlad Iacob, despre ceea ce urmează pentru Dinamo: ”Trebuie”. Detalii despre antreprenori

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, a vorbit despre noile obiective după ce clubul a fost vândut.

Clubul Dinamo a fost vândut către firma Red&White. Dorin Șerdean a vândut pachetul majoritar, dar și suporterii au renunțat la o parte din acțiuni. Compania Red&White deține acum 81% dintre acțiunile lui Dinamo.

”Trebuie să luăm licența”

”Îi mulțumim domnului Șerdean că a înțeles că e momentul potrivit. E de salutat și mișcarea suporterilor, care au renunțat la un procent din acțiunile lor. Trebuie să luăm licența acum.

Va urma o conferință de presă, eu pot să spun că sunt niște oameni cu un nivel de profesionalism foarte ridicat. E vorba despre un grup de antreprenori. Andrei Nicolescu are și experiența frumoasă a proiectului Rapid.

Eu pot să spun că pentru Dinamo urmează o perioadă încărcată, de reconstrucție, în care trebuie să refacem comunicarea cu suporterii.

În plan sportiv, trebuie să tratăm fiecare meci ca pe o finală pentru a prinde play-off-ul”, a spus Vlad Iacob, potrivit Digi Sport.

Suporterii lui Dinamo, susținere totală pentru jucători

Pentru Dinamo urmează meciul cu Unirea Constanța, programat azi, 27 februarie, de la ora 17:00, în cadrul etapei cu numărul 17 din Liga 2, pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

Cu două zile înaintea acestei partide, suporterii au mers la Săftica să discute cu jucătorii. Aceștia au salutat staff-ul și pe elevii lui Ovidiu Burcă, apoi s-au strâns într-un cerc.

Dinamoviștii au ținut să le transmită jucătorilor că vor fi alături de ei în continuare, chiar și pe stadionul ”Arcul de Triumf” și că vor încerca să facă eforturi și pentru a le fi alături și în deplasări.

Citește și

Game, set, meci: Dinamo pe loc de play-off!