Vlad Iacob dă din casă, de la Dinamo: ”Probabil, i-am deranjat”

Vlad Iacob (35 de ani) a dezvăluit cum au încercat noii acționari de la Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, să-l înlăture din funcția de administrator special al clubului.

Vlad Iacob a confirmat ceea ce a apărut pe surse în media în ultima perioadă, faptul că noii acționari majoritari ai clubului, care dețin prin intermediul societății Red&White 80% dintre acțiuni, încearcă să-l înlăture din funcția de administrator special.

Iacob lucrează pro bono

Iacob a oferit detalii de la discuțiile informale purtate cu aceștia. Nicolescu și Voicu i-au oferit funcția de director executiv, una care l-ar lăsa fără putere în club. La schimb, i-au propus un contract cu salariu, având în vedere că Iacob lucrează la Dinamo fără a fi remunerat, de un an.

Vlad Iacob a fost numit administrator special anul trecut și a fost implicat decisiv în negocierile cu Dorin Șerdean, prin care firma Red & White, creată special în acest scop, a preluat acțiunile lui Dinamo.

Cum au încercat noii acționari de la Dinamo să-l înlăture din funcție pe Vlad Iacob

„Nu m-au informat formal în acest sens, am avut însă o serie de discuții cu ei. Relația este una funcțională, eu continui să-mi fac treaba pentru Dinamo, așa cum am făcut-o un an. Sunt în continuare la club pro bono.

Am primit o ofertă căreia nu i-am dat curs. A venit foarte târziu, abia acum câteva săptămâni. Mi s-a oferit un salariu, doar în contextul în care renunț la poziția de administrator special. A fost cu totul și cu totul altceva față de ce am discutat înainte ca Red&White să ajungă acționar majoritar al clubului și chiar după.

Mi s-a propus cu totul altceva, o funcție de director executiv, să renunț la cea de administrator special, contrar discuțiilor și angajamentelor făcute înainte și după ce Red&White a ajuns acționar.

Nu vreau să intru în detalii. Probabil că i-am deranjat”, a precizat Iacob la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Citește și

Rică Răducanu și-a redeschis terasa de la mare. Servește clienții și le spune bancuri, ce prețuri are