Vlad Iacob: ”Am găsit investitori”

Administratorul special al clubului Dinamo, Vlad Iacob, a oferit noi informații despre venirea unor investitori în club.

Vlad Iacob a anunțat în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9” de la Playsport că a găsit investitorii pentru echipă, dar că totul depinde de ce se va întâmpla cu planul de reorganizare modificat.

Administratorul special al clubului spune că nu ia în calcul scenariul negru, dar recunoaște că pe planul vechi nu se poate continua.

De ce depinde toată afacerea

Administratorul special spune că așteptații oameni cu bani sunt la ușă, dar că totul depinde de planul de reorganizare:

”În iarnă, totul depinde… lucrurile depind de câteva elemente. Dacă planul de reorganizare trece, atunci vom avea mai multe variante. Noi, cu o echipă extrem de restrânsă de management și cu resurse foarte puține și cu mult ajutor pro bono, am reușit să facem lucruri foarte bune.

Am reușit în plan sportiv să ținem lucrurile la un nivel foarte bun. Dacă am fi venit un pic mai repede la club, chiar și cu două, trei săptămâni, altfel ar fi stat lucrurile în clasament. E nevoie de timp ca să formezi o echipă, transferurile au venit târziu.”, a spus Vlad Iacob in emisiunea Dinamo 7/9.

„În paralel cu lucrurile bune pe care am reușit să le facem în managementul clubului, am reușit să identificăm și și găsim și investitori pentru club, doar că ei vor veni după ce vă trece planul de reorganizare.

Lucrurile se vor rezolva. Nu vreau să intru în niciun fel de detaliu. Eu aș spune că sunt discret. Există soluții. Mingea, acum, este la judecătorul sindic. Aici, Răzvan Zavaleanu și Claudiu Balog s-au ocupat de aceasta parte, mingea e la ei și la judecător. Ei pot aduce toate argumentele în favoarea clubului și în favoarea noului plan”, a mai spus Vlad Iacob la Dinamo 7/9.

„Nu cred că există o variantă! Dar să luăm și scenariul negru, în care eu nu cred….Să luăm acest scenariu negativ, în care nu trece noul plan de reorganizare. … Atunci ar trebui făcut un altul. Pe planul vechi nu se poate merge, pentru că datoriile sunt foarte mari. Și urmează și plățile. Am avut și întârzieri salariale, dar nu foarte mari. Suporterii, cei de la RTZ (cine a rezolvat situația -n.r.)”, a mai spus Vlad Iacob în cadrul emisiunii Dinamo 7/9.

”Avem șanse la play-off”

”Avem șanse la play-off, cât timp avem matematic, tratăm fiecare meci ca pe o finală, lupta pentru toate punctele. Istoric, dacă ne uităm pe sezoanele din liga secundă, nu au mers ceas.

Dominăm partidele împotriva unor adversari mai bine clasați, victoriile ar trebui să vină. Contracandidatele noastre au un joc inconsistent de la o etapă la o etapă, fie domină, fie sunt dominate, uneori au noroc, rezultatele vor oscila și ele. Mai sunt 6 etape și cred că mai avem șanse să prindem măcar locul 6.

Investitorii știu că există și acest scenariu că Dinamo poate să nu promoveze, poate surveni o greșeală, să vină un cartonaș roșu, să pierzi orice meci, este fotbal. Investiția nu atârnă de ceea ce se întâmplă în acest sezon. Facem tot ce depinde de noi ca să promovăm, în ciuda condițiilor dificile, moralul are un rol important în fotbal.

A fost nevoie ca jucătorii să își recapete un moral decent, în ciuda adversităților, facem tot ce depinde de noi să prindem play-offul”, a mai declarat oficialul roș-albilor.

Citește și

Cristi Borcea, urcat pe scenă de celebrul Al Bano. Reacția italianului