Vlad Achim e uluit de club: ”E de nivel european”. Cum era relația cu Becali

Primul transfer al ”câinilor” în acest mercato a fost mijlocașul Vlad Achim, care s-a accidentat în a doua etapă și, după operație, mai ratează cel puțin 4 săptămâni din acest sezon.

Proaspăt tătic, mijlocașul care a jucat și pentru Viitorul, și pentru FCSB este impresionat de proiectul spaniolilor. ”Imediat cum a fost vândut clubul am aflat că cei de la Dinamo mă doresc şi apoi decizia a fost destul de uşor de luat din punctul meu de vedere pentru că mi-au transmis planurile lor şi am avut încredere că aşa va fi şi mi-am dorit foarte mult să vin aici.

Pot să spun că a fost, într-un fel, un act de curaj pentru că până la urmă am încercat să risc pentru nişte obiective mari, ale mele personale, mereu am gândit aşa, mereu am vrut să mă lupt pentru titluri, cupele europene.

Aici se văd mişcări, planurile prezentate din punctul meu de vedere au fost foarte bine gândite şi sunt de nivel european. Cel puţin aşa văd eu lucrurile. Nu ar avea de ce cineva să spună ceva de rău pentru că deocamdată lucrurile merg în direcţia bună”, a spus Vlad Achim pentru Telekom Sport.

Actualul ”câine roșu” a povestit cum a fost relația cu Gigi Becali: ”Nici nu știu dacă puteam s-o numesc presiune, cea a patronului, pentru că deciziile erau luate și chiar nu aveam ce să fac. Ce poți să faci când deciziile erau deja luate?!”.

Citește și

Vinicius ”Frichichi” duce CFR Cluj la porțile grupelor Europa League

No Comments Yet

Comments are closed