--> -->

Visul secret al Laurei Cosoi: ”M-aș muta în Maramureș”

Laura Cosoi, 40 de ani, a dat naștere celui de-al treilea copil, a treia fetiță.

Invitată în podcast-ul ”Fain și simplu” al lui Mihai Morar, ieșeanca, la origini, s-a confesat în privința dorințelor sale de viitor.

Viața la țară

Într-o urbe din Maramureș, există un proiect de a face o comunitate din case vechi recondiționate, care au fost achiziționate de oameni tineri, ce vor să-și ducă existența acolo. Laura a mărturisit că este adepta unui stil de viață arhaic, așa cum s-a exprimat ea însăși.

”Am cumpărat o casă veche în Maramureș, pe care o recondiționăm. Am cumpărat și un teren undeva pe munte, lângă alte două case vechi. Încercăm să facem acolo o comunitate pentru vremurile noastre, apoi să petrecem cât mai mult timp acolo. E o zonă care ne place foarte tare. Acolo, am făcut și botezul fetelor, al treilea va fi tot acolo, în Baia Sprie”, a relatat Laura Cosoi.

”Nu mă simt bine la bloc”

”Da, m-aș muta acolo, definitiv. Văd asta pentru mine, la un moment dat, fără discuții. Bine, eu visez și să fac tango argentinian cu soțul meu, Cosmin poate să învețe, apoi să ne plimbăm în lume. Mi-ar plăcea să călătorim prin lume și să dansăm”, și-a dat frâu liber planurilor frumoasa blondă.

Ea a copilărit în Copou, la Iași, dar vacanțele de vară le petrecea la Coșlariu, în Alba, actrița este fascinată de zona Ardealului.

”În Maramureș, mă reîntorc de 8 ani. De fiecare dată, mi se pare că timpul stă pe loc. Se întâmplă lucrurile în alt ritm, ai timp să vezi o frunză purtată de o furnică. O viață așezată, tihnită, în care te apropii de natură. În București, nu există așa ceva. Eu nu m-am simțit bine niciodată la bloc! În oraș, ești constrâns de diverse chestii. De mică am stat numai la casă. Îmi place curtea, îmi plac fructele, legumele”.

Citește și

Autoritățile caută influenceri care să promoveze imaginea României