--> -->

Visul lui Florin Călinescu: ”Să mor într-un fotoliu cu rotile și o echipă de fotbal care să ia titlul în România”

După diverse roluri de film și o carieră impresionantă în televiziune, Florin Călinescu (65 de ani) a mărturisit care este visul lui cel mare. Acela de a înființa o echipă de fotbal la Timișoara, care să cucerească titlul în România!

Invitat în prima seară a festivalului Flight Film, desfășurat în acest week-end în Timișoara, la Iulius Garden, fostul jurat de la emisiunea ”Românii au Talent” a dezvăluit că visează la înființarea unei echipe de fotbal în Timișoara, care să ajungă în elita fotbalului românesc.

”Nu trebuie să mă stabilesc aici, am casa mea aici. Ăsta e visul meu. Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme FC Timişoara. Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României. Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi fac echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari…

Timişoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege. E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată, câţi iubesc echipa în oraşul ăsta? Mi-au răspuns că sunt şi 200.000. Daţi, măi, un euro fiecare. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii”, a declarat Florin Călinescu, citat de Adevărul.

În prezent, Timișoara nu are echipă de fotbal în Liga 1, dar are două formații în al doilea eșalon din fotbalul românesc. Este vorba despre Politehnica și Ripensia Timișoara.

Citește și

Alexandru Rafila previziune sumbră: ”Sfârșitul lui septembrie va aduce 4.000 de cazuri pe zi”