”Virusul” s-a extins și la juniori. Gică Mihali acuză arbitrajul cu FCSB: ”A ținut meciul cât să dea ei gol!”

Vă anunțam ieri că ieri, duminică, Dinamo a avut două meciuri în Berceni, cu FCSB, la juniorii A și B. La U19, ”câinii” au pierdut cu 2-1, la U17 a fost un rezultat catastrofal pentru Academia ”câinilor”, 2-8.

Fostul căpitan al lui Dinamo, component al Generației de Aur, Gică Mihali, este antrenorul formației U19 și a acuzat în termeni duri ceea ce se întâmplă cu elevii săi. ”Lumea vede doar ceea ce vrea, cum e și Gabi Răduță, fostul director al Academiei, care spune că nu mai avem rezultate, deși e aceeași echipă care a jucat finala Ligii Elitelor acum două luni, una dintre cele mai puternice din România. E doar numele, întrucât jucătorii s-au schimbat.

Nu-i mai avem nici pe Bani, nici pe Borcea, care sunt fie la echipa mare, fie la Dinamo 2. Toți tinerii mai răsăriți joacă deja la Liga 3. Noi am jucat cu FCSB, care a tras cu dinții de acest duel, de aceea au avut 2-3 jucători de la prima echipă, inclusiv Perianu. Cu FCSB am pierdut în minutul 100, după două penalty-uri, dintre care primul e invenție pură! Am condus noi până prin minutul 70 și ceva, nici nu se punea problema învingătoarei, după care domnul arbitru a dat penalty pentru adversar. Incredibil ce-a putut face! În minutul 88 sau 89, la scorul de 1-1, am avut penalty clar ca lumina zilei, iar „centralul” a luat mingea în mână, a mers undeva la mijlocul terenului și-a acordat lovitură de arbitru, doar el a înțeles ce decizie a luat.

Apoi, ca să fie totul clar, a prelungit până în minutul 100. Dându-le celor de la FCSB penalty, de data asta, a fost 11 metri. Dar cum să ții meciul până când trebuie să bată ceilalți?! Bătaie de joc. O umilință totală din partea arbitrului mai ceva ca la echipa mare, la derby!”, a acuzat fostul internațional.

Citește și

De ce mor așa mulți români cu Covid? Explicațiile doctorilor