Virgil Ianțu își deschide restaurant în București, sâmbătă, pe 27 ianuarie.

În noua afacere, prezentatorul de la TVR are alături mai mulți investitori, care îi sunt prieteni, după cum a declarat într-un interviu pentru Pagina de Media.

Ce fel de restaurant va fi

Pe lângă cariera lui de succes în televiziune, Virgil Ianțu își dorește să triumfe și în afaceri. Tocmai de aceea, prezentatorul de la TVR a anunțat într-un mesaj pe Facebook, zilele trecute, că își deschide în București un restaurant, care va purta numele Sciccheria Rosetti. Unul cu specific italian, sicilian chiar.

„Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu şi al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să râdem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru şi să ne relaxăm. Sciccheria Rosetti poate deveni şi locul tău şi al prietenilor tăi.

Vom avea şi muzică live, şi o atmosferă caldă şi relaxată. O să vă placă. Vă aşteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, a scris Virgil Ianţu pe Facebook, după care a venit cu precizări într-un interviu pentru Pagina de Media.

Virgil Ianțu: „Îmi doream tot timpul ceva mai mult, fără masca publică”

„De câţiva ani mă tot gândesc la asta, dar era nevoie şi de cineva cu experienţă şi care se şi pricepe la asta. Un restaurant e un business foarte frumos, dar extrem de complicat dacă vrei să te ridici la un anumit nivel.

De-a lungul timpului am avut ocazia să intru în multe locuri care mi-au plăcut, dar îmi doream tot timpul ceva mai mult, un loc în care să te simţi relaxat, fără masca publică pe care o au oamenii în public, un loc în care să te întâlneşti cu prietenii, cu familia, un spaţiu elegant, dar cald şi primitor”, a zis el.

Și a continuat: „La Sciccheria asta este atmosfera. Vor veni oamenii din zonă sau oameni care ne-au călcat pragul şi s-au simţit bine şi au revenit, şi bineinteles mulţi dintre prietenii noştri. Se va crea un fel de comunitate de oameni care apreciază mâncarea bună şi atmosfera, mai ales că în weekend vom avea şi muzică live”.

Citește și

CRBL a renunțat la Spania: “Câteva surprize interesante”