--> -->

Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu, internate în spital, infectate cu coronavirus: ”Solicitați ajutor medical”

Veste șoc în industria muzicală. Cântărețele Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu s-au infectat cu coronavirus și se află internate în spital. Cântăreața de muzică populară este vaccinată anticoronavirus cu ambele doze, făcând rapelul în urmă cu două săptămâni.

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani sunt internate la Institutul „Matei Balș”, după ce au fost confirmate pozitiv la coronavirus.

Viorica de la Clejani nu este vaccinată. Niciuna dintre artiste nu se află la ATI, conform unor surse din cadrul spitalului.

Viorica de la Clejani: ”Să vă dea Dumnezeu sănătate și o vacă bună cu lapte!”

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși. Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul ”Matei Balș” care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni de suflet. Respect! Având în vedere că starea mea de sănătate evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente!

Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a transmis artista pe contul ei de Instagram.

Citește și

Raed Arafat îi îndeamnă pe români să denunțe: ”Nu e pâră, e normal”