Viorica de la Clejani și-a schimbat viața și dieta: ”A zis Ioniță că mă lasă, altfel”

Viorica de la Clejani, acum în vârstă de 50 de ani, a luat o decizie radicală. Vedeta a renunțat la mâncarea care-i făcea rău și nu-și mai satisface poftele nocturne, astfel încât acum este de nerecunoscut.

Viorica de la Clejani, o persoană cu totul nouă după ce a fost diganosticată cu diabet

În urmp cu aproape un an, Viorica de la Clejani a fost diagnosticată cu diabet. Vestea a trezit-o la realitate și a convins-o că este momentul să-și schimbe viața și să urmeze exemplul soțului său, care oricum se ferea de excese și mâncărurile ce i-ar putea face rău.

În prezent, ocolește pe cât posibil preparatele care conțin carne. Atât pentru că vrea să slăbească, cât și pentru că îi este milă de animale. În plus, evită să-și mai satisfacă poftele nocturne, pe care până acum nu le ignora.

De altfel, artista a dezvăluit că are în momente în care trec chiar și două zile în care nu mănâncă. Astfel că, a reușit să topească câteva kilograme bune și să ajungă la o formă fizică ce o mulțumește.

”Eu țin la căsnicia mea”

„Am reușit să duc diabetul în remisie de la coadă la cap. Nu mai mănânc nimic, o să mă duc de tot. Țin pasul cu Ioniță, mi-a zis că dacă mai sunt balenă ucigașă, mă lasă. Eu țin la căsnicia mea. Nu mai mâncăm niciunul, vino să controlezi frigiderul, e gol.

Eu nu mai mănânc, m-am dat pe vegan, așa ceva nu mai există. Legume. Am un inginer de sunet care mi-a insuflat. Ioniță nu mai mănâncă aproape nimic. De două zile cam îmi tremură corpul. Aseară nu am mâncat.

Mâncam la 02.00 noaptea mămăligă, pui la ceaun, el nu mânca. Ține regim de o viață întreagă. E la menopauză, îi face concurență lui Fulgy. Dacă am văzut că nu mai mănâncă, pentru cine să mai gătesc. De dragul animalelor nu mai vreau să mănânc carne. Am văzut niște reportaje pe YouTube”, a declarat Viorica de la Clejani, conform unica.ro.

Căsnicia i s-a schimbat în bine

Acum, spune Viorica de la Clejani, se simte mult mai bine în corpul său, lucru pe care îl apreciază și Ioniță de la Clejani. Vedeta recunoaște că de când a renunțat la obiceiurile dăunătoare și căsnicia i s-a schimbat în bine.

„Vreau să fiu frumoasă, sănătoasă și să trăiesc mult și bine. Acum am cea mai mare energie, de când am slăbit ne iubim mai des. Înainte nu prea mai mergea treaba”, a completat cântăreața.

Citește și

Loredana Groza, declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună”