--> -->

Viorel Moldovan ar spune ”da” lui Dinamo: ”Trebuie entuziasm”

Viorel Moldovan nu mai antrenează din martie 2021, de când a plecat de pe banca Petrolului. Fostul golgheter din Ligue 1 nu se pripește să dea curs unei noi aventuri și a dezvăluit că deja a refuzat câteva propuneri.

Cu 25 de goluri marcate în 70 de apariții sub tricolor, Moldovan încearcă să aibă parte de același succes și ca antrenor. Cele mai mari performanțe le-a reușit în Liga 2, acolo unde a reușit promovarea cu Rapid (2014) și cu Chindia Târgoviște (2019).

”E mai bine să stai departe”

”Microbul este, dar am mai stat şi chiar e bine de multe ori să stai mai departe, să ai o imagine de ansamblu a tot ceea ce se întâmplă.

Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă, mă uit la ştiri, mă uit la jocuri, mă uit la echipe şi văd ce transferuri au făcut, ce au adus, ce a plecat. Cam subţire faţă de alte sezoane, dar sunt la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul nostru, este şi normal.

Mai am discuţii cu unii, cu alţii, provin din fenomen, încă sunt în fenomen, chiar dacă deocamdată nu am nimic vis-a-vis de meseria pe care o practic.

Am avut, am refuzat, am considerat că nu sunt suficient de bune ofertele pe care le-am primit. E bine de multe ori să aştepţi, chiar dacă se spune de multe ori să fii în priză.

Sunt şi alte lucruri mult mai importante decât fotbalul, din punctul meu de vedere. Să ştiţi că se poate şi fără fotbal, mă adaptez. Asta nu înseamnă că nu voi reveni, rămâne de văzut”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Fostul atacant ar fi dat curs unei oferte de la Dinamo

La începutul lunii iunie, Viorel Moldovan a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe Dinamo. Chiar dacă roș-albii au retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istorie, fostul mare atacant ar fi spus da unei oferte din Ștefan cel Mare.

”Acolo încă e confuzie, trebuie să se aşeze lucrurile. Am spus-o că nu m-aş duce doar de dragul de a pleca de acasă. Dacă mă duc, trebuie să găsesc acea motivaţie, acel entuziam. Să pot să dau totul unde mă duc.

La Dinamo sunt alţii mai dinamovişti decât mine, eu am jucat 2 ani şi respect enorm acest club care mi-a dat posibilitatea să debutez la naţională pentru că dacă eram la Bistriţa, nu ajungeam la naţională”, a spunea Moldo-Gol la Orange Sport.

Citește și

Șase stațiuni de pe Litoral vor avea parcarea gratis