--> -->

”Vine, vine Borcea cu spartanii”

Dinamo continuă să aibă susținători și în mediile artistice din România, cu toate că nu a mai câștigat campionat din 2007.

Anul de referință în istoria clubului, când ”spartanii” conduși de Mircea Rednic s-au încoronat campioni.

Ce vremuri!

În acele vremuri, gruparea din Ștefan cel Mare era condusă de Cristi Borcea și Nicolae Badea, îi avea alături de Vasile Turcu și Florian Walter, printre alții, în rândul acționarilor, la modă era cuplul N&D, Niculescu-Dănciulescu, plus câțiva fotbaliști remarcabili, precum Lobonț, Cosmin Moți, Ștefan Radu, Cătălin Munteanu, Adrian Cristea și alții.

Jean de la Craiova, cunoscutul interpret de manele, s-a recomandat mereu ca un suporter al lui Dinamo și este autorul melodiei ”Vine, vine Borcea cu spartanii”, devenită virală.

”Sunt prieten cu mulți”

”Eu țin în primul rând cu naționala. Mie îmi place foarte mult fotbalul românesc. Au trecut aproape 15 ani de când am făcut atunci melodia ”Vine, vine Borcea cu spartanii”.

Nu m-a abordat nimeni de la Dinamo. Eu am făcut melodia, a fost ideea mea! Am încercat să facem fiecare câte ceva să îi împingem, pentru că Dinamo e totuși un brand. E păcat să fie acolo jos! Dinamo trebuie să fie în primele trei.

Mă uit la meciuri pentru că îmi place fotbalul românesc în general. Când am timp mă uit și la meciurile astea importante, frumoase”, a spus el pentru Fanatik.

Citește și

Aroganță la adresa lui Dinamo: ”E un semn”