--> -->

Vine Iepurașul. Vacanță la Nevis Resort&Aquapark cu 30% reducere

Vine Iepurașul de Paște și copii îl așteaptă cu jucătorii, iar adulții se gândesc deja la vacanța de vară în care să se bucure de briza mării și de razele soarelui. Doar ASTĂZI, 20 aprilie, mai poți să rezervi la Nevis Resort din stațiunea bulgărească Sunny Beach cu 30% reducere tot sezonul.

Cadoul perfect atât pentru adulți cât și pentru copii

Cei de la Nevis Resort au 30% reducere pentru camerele duble sau apartament cu un dormitor cu codul promo LOVENEVIS30 pe site. Puteți rezerva direct pe site-ul lor oficial aici https://nevisresort.bg/ro/

Nevis Resort are servicii All Inclusive, are Aquapark cu zonă atât pentru adulți cât și pentru copii. De asemenea, este unul dintre puținele hoteluri din Sunny Beach care are plajă privată inclusă în preț.

Hotelul este alegerea perfectă pentru că este mare și are absolut tot ce îți dorești în interior. Ai posibilitatea să iei masa la mai multe restaurante, ai cafenele, centru wellness, sală de fitness și multe piscine!

Camerele sunt spațioase și luminoase și-ți dau senzația că ești acasă.

Așa cum scriam mai sus, Nevis Resort are un Aquapark cu tobogane pentru adulți, iar pentru copii are o parte specială care este numită ”Adventure Island”. Dar cum veniți la mare pentru a înota în mare, cei de la acest hotel au rezervat o plajă unde vă puteți bucura de soare și de valuri fără niciun cost suplimentar.

Raiul copiilor

În afară de Aquapark, copii se pot bucura și de Baby Club, Kids Club, Spațiu pentru adolescenți unde aceștia se pot distra cât e ziua de lungă. De asemenea, există programe de animație care au loc pe scena de la amfiteatru din interiorul resortului.

De asemenea, au teren de tenis, Biliard și tenis de masă, dar și o cameră de jocuri. Se poate juca contra-cost și mini-golf.

Centrul Wellness oferă:

Vestiare Fitness/Spa
Sală de fitness
Masaj pentru tot corpul
Masaj de cuplu
Pachete Spa/wellness
Lounge Spa/zonă de relaxare
Scrub corporal
Tratamente corporale
Tratamente faciale
Servicii de înfrumusețare
Cadă cu hidromasaj/jacuzzi
Saună