--> -->

Vin și rapidiștii la meciul lui Dinamo: ”Vom fi acolo!”

Dinamo joacă meciul sezonului, până în acest punct, duminică, 12 martie, de la ora 13.00.

Pe cochetul stadion ”Arcul de Triumf”, ”câinii” primesc replica Politehnicii Timișoara, locul 19 din Liga 2. Miza este imensă: o victorie a alb-roșiilor înseamnă calificarea în play-off.

Vin să încurajeze Timișoara

Cei de la ProSport a luat legătura cu Liviu Ungurean ”Bocciu”, liderul Peluzei Nord Rapid. El a declarat că giuleștenii vor fi alături de ”frații de la Timișoara” în ultima etapă a sezonului regular din eșalonul secund, împotriva formației din ”Groapă”. În peisajul ultras din România, este cunoscută relația foarte bună dintre poliști și rapidiști.

Toate partidele încep la aceeași oră în ziua care va decide participantele în play-off și în cele două play-out-uri.

700-800 de bilete

”Mergem la meciul cu Dinamo ca să ne susținem frații de la Timișoara. Vom fi acolo! Oaspeții vor avea în jur de 700-800 de bilete, iar noi, în limita acestora, vom fi acolo, alături de ei.

Din păcate, eu nu voi ajunge, voi pregăti meciul de handbal, la fete, în Giulești (n.r. – Rapid – Măgura Cisnădie, ora 15.45, Sala Rapid). Este un nou weekend-maraton pentru noi. Sâmbătă seară mergem la Constanța, la meciul cu Farul, duminică la prânz venim la Liga 2 și după la handbal feminin.”, a declarat Liviu Ungurean pentru ProSport.

Cum se calculează la început de play-off

Dinamo, în ciuda tuturor problemelor din bucătăria internă, are, în ultima etapă a sezonului regular din Liga 2, șansa play-off-ului. Cum Steaua, liderul la zi, nu are dreptul de promovare, apare încă o șansă în plus pentru alb-roșii pentru a spera la revenirea, încă din primul an, în Superligă.

Un aspect important este că, la startul play-off-ului, spre deosebire de Superligă, punctele rămân. Astfel, în calculele promovării trebuie exclusă varianta înjumătățirii zestrei acumulate în primele 19 etape.

Suporterii „câinilor”, simțind importanța jocului, nu au dezamăgit. Aceștia au realizat, în mai puțin de 24 de ore, sold-out pe ”Arcul de Triumf”. S-au vândut aproximativ 7.000 de tichete pentru duminică.

Citește și

Mesaje de 8 Martie pentru mama și iubita. Cele mai frumoase urări de Ziua Mamei