Vin banii la Dinamo: prima decizie, primul bonus

Jucătorilor de la Dinamo le-ar fi fost promisă o primă importantă pentru calificarea în play-off-ul din Liga 2.

20.000 de euro pentru încă o victorie

Conform digisport.ro, Andrei Nicolescu, omul de afaceri care deține 60% din firma Red&White, compania care tocmai a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean, i-a anunțat pe ”câini” că vor primi un bonus de 20.000 de euro dacă vor câștiga toate cele 3 partide din 2023 și vor intra în play-off.

Elevii lui Burcă s-au impus deja cu Unirea Constanța, 6-0, și cu Șelimbăr, 2-1, astfel că mai un un singur hop pentru îndeplinirea obiectivului, Politehnica Timișoara.

Noul acționariat ar fi plătit recent și un salariu restant fotbaliștilor lui Dinamo, detaliu confirmat atât de șefi, cât și de jucători.

Dinamo e la mână ei

Dinamo a obținut o victorie la limită pe terenul celor de la CSC Șelimbăr, 2-1, în etapa #18 din Liga 2. Ce urmează e destul de simplu pentru ”câini”.

Oțelul, CSA Steaua și Poli Iași sunt calificate matematic în play-off, iar Dinamo poate obținea și ea calificarea, dacă va câștiga în ultima etapă cu Poli Timișoara, locul 19.

Dinamo este pe locul 6 în acest moment, cu 30 de puncte, la egalitate de puncte cu Unirea Slobozia, echipă care are un meci în minus, marți, cu Gloria Buzău. Victoria cu Poli Timișoara i-ar aduce lui Dinamo calificarea în play-off.

Citește și

Cine conduce Dinamo: ”Lista se va lărgi”