Viitorul lui Dinamo: ”I-am spus da”

Ovidiu Burcă a surprins prin primul 11 trimis în teren în meciul cu Buzău, încheiat cu scorul 1-1, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Schimbare eficientă

Pe lângă faptul că a schimbat sistemul de joc, Ovidiu Burcă a renunțat la Denis Oncescu, pentru a avea experiența lui Filip Dujmovic în poartă.

Ceea ce a însemnat că a trebuit să găsească un alt jucător U19 pe care să îl trimită în teren, acesta fiind David Irimia. Iar ideea poate continua, inclusiv în etapa secundă din play-off, la Dej.

David a fost folosit fundaș dreapta și s-a achitat excelent de sarcini, nu a avut niciun fel de reținere, în ciuda celor 16 ani din cardul de identitate, cu siguranță nu și-a arătat vârsta în joc și Dinamo are un jucător de viitor acolo.

Ce i-a spus Burcă

La finalul meciului, David a oferit o scurtă declarație pentru pagina oficială de facebook a clubului:

”În decursul săptămânii m-a chemat Mister la el în birou și m-a întrebat dacă sunt pregătit să joc de la început, i-am spus că da și de atunci știam că urmează să joc. Sincer, speram ca de anul viitor să joc titular constant.

Mister mi-a spus să intru fără frică, am gestionat bine majoritatea fazelor. Ne bucurăm că au fost aproape de noi, speram să fie alături de noi, sperăm să promovăm direct, dacă nu, de la baraj și le mulțumim pentru suportul oferit”.

Citește și

Petrecere de lux pentru Mihaela Geoană la aniversarea celor 60 de ani