Viitorii patroni ai lui Dinamo vor să pună un antrenor-manager. Pe cine au ales

În această seară, board-ul DDB a anunțat că a ajuns la un acord cu Ionuț Negoiță vizavi de semnarea unui memorandum. Care presupune ca în termen de 3 zile, actualul patron să pună la dispoziție suporterilor situația financiară a clubului.

Apoi, se va face un audit financiar, apoi board-ul DDB se angajează să preia Dinamo. Oricum, în acest moment, suporterii au exclusivitate în discuțiile cu Negoiță, care s-a lămurit că spaniolii nu vin sau întârzie să-și facă apariție. Fanii au anunțat că ei sunt dispuși să colaboreze cu orice investitor ”serios, care să vină alături de noi”.

hotel iceberg balcic-->

Conform GSP.RO, board-ul DDB și-a fixat ținta pentru postul de antrenor principal în perspectiva noului sezon. Este tocmai adversarul de duminică al ”câinilor”. Mircea Rednic! Antrenorul care rămâne prima opțiune a suporterilor, aceștia dorind și în iarnă să-l convingă să preia clubul. ”Puriul” a refuzat atunci, de-abia ajunsese la Iași. Acum, suporterii speră ca Rednic să accepte provocarea și să vină din vară. Va avea puteri sporite, de manager, nu va face doar echipa și va alege staff-ul tehnic, ci se va ocupa și de managementul clubului. Adică va putea elimina pe oricine din actualul staff administrativ!

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Europa ne impune restricții. Iată ce țări ne permit accesul și în ce condiții


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed