--> -->

Viitor asigurat. Vlad Iacob: „Semnarea actelor este o simplă formalitate”

Antonio Bordușanu (extremă dreapta) și Denis Oncescu (portar), ambii în vârstă de 18 ani și eligibili U19, sunt la final de contract cu Dinamo, dar clubul a demarat deja discuțiile privind prelungirea acordurilor.

Foarte importanți

Doi fotbaliști eligibili U19, mijlocașul Antonio Bordușanu și portarul Denis Oncescu, sunt deja în ultimele luni de angajament cu Dinamo, la vară le expiră contractele cu bucureștenii. Pot continua în alb-roșu sau pot pleca liberi spre alte zări.

„Ne-am înțeles în privința contractelor, semnarea actelor fiind doar o formalitate pe care o vom realiza în scurt timp”, a declarat Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, pentru Gazeta Sporturilor.

Bordușanu și Oncescu fac parte din grupul tinerilor de viitor ai clubului pe care Dinamo se poate baza mult timp de acum înainte, având în vedere că ei sunt eligibili cu normele impuse de FRF.

13 meciuri a apărat Oncescu în Liga 2, primind 9 goluri. În 7 partide a menținut neatinsă plasa porții sale

1 gol în 11 meciuri a marcat Bordușanu, mai având și 2 assist-uri, Antonio reușind primul gol al „câinilor” în L2 cu Progresul Spartac (1-0)

Bordușanu a început ca titular în Liga 2, era indispensabil pentru Ovidiu Burcă, doar că apoi s-a accidentat și a dat peste cap planurile staff-ului tehnic.

Pentru a avea un jucător eligibil U19 în echipă, Burcă l-a sacrificat pe goal-keeper-ul Filip Dujmovic, titular incontestabil, ca să-l folosească pe Oncescu.

Citește și

Ministrul turismului, după ce a vizitat stațiunea Costinești: ”Îngrijorător”