VIDEO Veste fantastică în această seară. Producem măști în România: ”Astăzi am început”

În sfârșit, vești bune. Am început să producem primele măști de protecție în România. Anunțul a fost făcut în această seară de ministrul Economiei, Virgil Popescu.

”Astăzi a început producția primelor măști în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor și testul de producție. În scurt timp vor produce 150.000 de măști pe zi, iar din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăți pe zi, respectiv, aproximativ 4 milioane de măști lunar.

Le mulțumesc celor de la Techtex, membră a grupului Taparo, care produc materialul exterior al măștilor, primele două straturi, dar de acum și produsul finit. Vom ajuta compania românească să investească în continuare pentru a produce și ultimul strat pentru măști tot în țara noastră. Pentru că în aceste zile de criză globală avem nevoie de propriile resurse pentru a-i proteja pe români, pe cei din prima linie. Împreună facem România bine”, a scris în această seară ministrul Economiei, Virgil Popescu, pe facebook.

magazin piese autoatu.ro-->

Citește și:

A ajutat la eradicarea vărsatului de vânt și face previziuni sumbre: ”Asta cred”No Comments Yet

Comments are closed