VIDEO Verdictul lui Capatos: ”Dacă românii ar fi avut tenacitatea Biancăi Drăgușanu”

Dan Capatos, unul dintre cei mai de succes prezentatori de emisiuni din România, a fost invitatul podcast-ului realizat de Damian Drăghici și a vorbit despre diverse episoade din viața sa de jurnalist.

A fost redactor șef la ”Playboy”, la începutul anilor 2000. ”Am convins-o pe Andreea Antonescu să pozeze în revistă: 30.000 de dolari, cel mai mare onorariu. Una care ne-a refuzat la acea vreme, influențată și de Irinel Columbeanu, era Anna Lesko. Pe lângă cele trei de care nu te puteai atinge: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu.

Cel mai greu interviu, și cel mai bun, de la Playboy a fost cu Adrian Păunescu. Mă onora faptul că erau oameni bine mobilați la cap care cumpărau revista pentru interviuri. Oamenii își deschideau sufletul mai mult decât la emisiuni”, a explicat Dan Capatos.

Totodată, vedeta TV a vorbit și despre Bianca Drăgușanu, pe care a lansat-o pe scenă, practic, la început din postura de ”asistentă” la ”Un show păcătos”. „Dacă românii aveau tenacitatea ei de a se transforma, de a-și urma scopurile, eram peste Japonia. A avut o transformare fabuloasă la nivel fizic. Și-a urmat cu cerbicie scopurile… Era un dulap umblător cu greblă în gură, vai de mama mea. Acum e bombă cu neuroni. Hahaha. Știți că era bancul acela, în loc de bomba cu neutroni, spunea că e bomba cu neuroni. Bine, nu e cazul aici”, a spus Capatos.

Concluzia lui? ”Prefer curvele de la mine din emisiune, decât pe cele din politică”, a comentat Capatos.

Citește și

Ia în calcul Gabriela Firea să candideze la prezidențiale? ”Sunt destul de dezamăgită”